Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Alman Futbol Takımları Korkudan Antalya'ya Gelmiyor

Alman Futbol Takımları Korkudan Antalya'ya Gelmiyor

Alman Bild gazetesi bu yıl Alman futbol takımlarının neden Antalya'yı seçmediklerini yazdı. Federal Almanya’da yayımlanan yüksel tirajlı günlük bulvar gazetesi Bild, Alman profesyonel liglerinde oynayan futbol takımlarının bu yıl Antalya’yı seçmediklerini bunun yerine İspanya’da kamp yaptıklarını yazdı.

Alman birinci futbol ligi Bundesliga ve ikinci futbol liginde top koşturan 36 profesyonel ekibin 2016’ya dek çoğunlukla Antalya ve tesis kalitesi nedeniyle de en fazla Belek bölgesini tercih ettiğini yazan Bild, bu yıl durumun tamamen tersine döndüğünü bildirdi.

Futbol takımlarına kamp yerleri ayarlayan bir acentesi bulunan eski kaleci Dieter Burdenski (66)’nin görüşlerine başvuran Bild’in haberine göre, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında yaşanan toplu tutuklamaların yarattığı siyasal atmosfer ve sürekli patlayan bombalar Alman takımlarının Türkiye’yi ve Antalya’yı tamamen terk etmesine yol açtı.

Burdenski, Batı Avrupa’nın moral değerlerine göre hareket edip karar veren futbol kulüplerinin kamp tesislerine de terör saldırısı olabilir korkusu ile Antalya’ya gitmek istemedikleri belirtti.

Antalyalı otelcilerin futbol kulüpleri arasındaki daimi müşterilerini bu yıl da memnun edebilmek için çok çaba sarfettiklerini yazan Bild gazetesi, futbol antrenman tesisi danışmanı Kemal Çınar’ın, otelcilerin en iyi koşulları sağlamak için gayret gösterdiklerini ve bu yönde yatırımlar yaptıklarını söylediğini bildirdi. Çınar, bu yatırımlar arasında özel güvenlik ekiplerinin de bulunduğunu belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım