Menu
RSS

Antalya CHP Bir Mahalle Temsilciliği Daha Açtı

Antalya CHP Bir Mahalle Temsilciliği Daha Açtı

Antalya’da peş peşe mahalle temsilciliği açan CHP, Üçgen Mahalle Temsilciliği’ni dün açtı. Oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı açılışta, vekil adaylarının birçoğu da yerlerini aldılar. CHP Antalya örgütü seçimlere kısa bir süre kala peş peşe mahalle temsilciliği açtı.

Üçgen Mahalle Temsilciliği açılışında konuşan, CHP Üçgen Mahalle Temsilcisi Süleyman Yamurça oldukça umutlu olduklarını ve 24 Haziran’da halkın TAMAM diyeceğini söyledi.

Önümüzdeki seçimin ülke tarihinin en önemli seçimi olduğunu belirten Yamurça, “16 yıldır ülkeyi yöneten, daha doğrusu yönetemeyen bir iktidarın sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Artık halk TAMAM dedi ve bunu da 24 Haziran’da kullandıkları oy ile göstermiş olacaklardır” dedi.

Mahalle Temsilcilikleri Örgütün Kalbidir

Yamurça konuşmasında şunları söyledi: “Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de bizler canla başla, başta partimizin iktidarı için çalışıyoruz, çalışacağız. Ve bu kez umutluyuz, bu kez biz kazanacağız.

Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği ülkemizi, onlara iki ayyaş diyenlere bırakmayacağız. İşçilerimizi, madencilere tekme atanların kötülüklerine bırakmayacağız ve 24 Haziran akşamı bu iktidarı alaşağı edeceğiz.

Bu amaç kapsamında parti örgütlerimizin en küçük birimi olan mahalle temsilciliğimizi açmak için bir aradayız. Mahalle temsilcilikleri örgütün kalbidir.

İlk örgütlenme mahalle temsilcilikleriyle başlar. Mahallelerden başlayan umut dalgası önce ilçe örgütlerine, sonra il örgütlerine, en son da Türkiye geneline yayılır.

Bu gerçeği görerek mahalle örgütlenmesine önem veren ve bize destek olan Muratpaşa İlçe örgütümüze teşekkür ederim. 25 Haziran sabahı güneşin daha coşkulu doğduğu bir güne uyanmamızı dilerim.”

Uysal: 16 Yıldır Hep Bunu Yapıyorsunuz

Temsilcilik açılışında bir konuşma yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, günümüzde çok konuşulan dövizdeki duruma değindi. Döviz girdilerinin ülkeye gelenden fazla olmasının dövizdeki artışın ana nedeni olduğunu ifade eden Uysal,

iktidarın bunu 16 yıldır bu şekilde yaptığını söyledi. Halbuki bir planlama yapılıp gelecekteki açığı kapatmanın yolları bulunmuş olsaydı bu yaşanmazdı diyen Uysal, iktidarın paranın dolaşımının bol olduğu bir dönemde gelenleri

lükse yatırdığını iddia etti. Şu anda maalesef ekonomimiz çok kötü durumda, bunun için yeni bir iktidarı, Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce başkanlığında yeni bir başlangıca ve ileride açık vermeyeceğimiz bir

ekonomi planlamasına ihtiyacımız var diyen  Uysal, insanların kutuplaştırıldığını, eğitimin çok kötü durumda olduğunu söyledi. Uysal konuşmasında “Hiçbir insan kendi gençliğine ‘kindar gençlik yetişecek’ der mi? Böylesine akıl dışı bir şey bile insanlara normal geliyor.

Ülkenin yeni bir toplumsal mutabakata, yeni bir Anayasal başlangıca ihtiyaç var” dedi.

Topluma Karşı Suç İşleyenler Mutlaka Yargılanacak

Daha sonra söz alan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, mahalle temsilciliklerini hızla açmaya çalıştıklarını, alan çalışmasında da yoğun bir çaba sarf edildiğini söyleyerek, bu tür çalışmaları sadece vekil adaylarından

ya da yöneticilerinden beklememek gerektiğini, herkesin bu çalışmalara katkı vermesi gerektiğini dile getirdi. Şahin sözlerini şöyle sürdürdü “Bu iktidar yargıyı tamamen kendine bağımlı hale getirdi.

Şuna inanın 24 Haziran sabahı Türkiye’de güneş yeniden doğacak. Bizim kuracağımız bağımsız yargı sayesinde bu ülkeye, bu topluma karşı suç işleyenler,  bu iktidar bağımsız yargı önünde hesap verecekler. Ben size buradan söz veriyorum.”

İnceden İnceye Giden Bir İktidar Geliyor

CHP Antalya milletvekili Niyazi Nefi Kara ise konuşmasında Giritli Parkı için yürütülen mücadeleyi ve sonucunda nasıl bir başarı ile sonuçlandığına değindi. Bu mücadelede herkesin bir arada olduğuna değinen Kara,

hükümetin İngiltere’ye ziyarete gitmesini ise temelinde para olmadığını, Kıbrıs’ın nasıl İngilizlere teslim edildiğini hatırlamak gerektiğini dile getirdi. Kara konuşmasında şunlara değindi: “Biz vatanımıza sahip çıkacağız.

Biliyorsunuz İnce’den İnceye bir iktidar geliyor. Sayın İnce’nin yaptığı her mitingde Erdoğan’dan çok daha fazla insan toplanıyor. İlk defa iktidara bu kadar yakınız. Emeği geçen tüm yoldaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum”

Saha Çalışmalarının Meyvesini 24 Haziran’da Sandıkta Alacağız

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ise önce ittifakın neden ve nasıl kurulduğuna değindi. Saha çalışmalarının 24 Haziran’da sandığa yansıyacağını söyleyen Kumbul, “Herkese şunu söylüyorum;

o sandığa ne girdiyse o sandıktan onun çıkmasını sağlamak bizim görevimiz. Sandığa gidip oy vermek te sizin göreviniz. Bütün seçmenlerin sandığa gitmesini sağlamak önceliğimizdir. Onların sandığına sahip çıkmalıyız.

Saha çalışmasında hiç kimseyi ötekileştirmememiz gerekir.

Önümüzde çok kolay olmayan bir yol var. 24 Haziran’da parlamentoda çoğunluğu alacağımızdan eminiz. Ama ondan sonra da hiç rehavete kapılmadan 8 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız İnce’yi kazandıracağız”

yukarı çık
0
Paylaşım