Menu
RSS

Antalya CHP İl’e Mutlu da Adaylığını Açıkladı!

Antalya CHP İl’e Mutlu da Adaylığını Açıkladı!

Antalya’da CHP İl Başkanlığı seçimine iki gün kala Seçmen Mutlu’da il başkanlığına adaylığını açıkladı. Böylece 4 olan aday sayısı 5’e çıktı. Mutlu parti il binasının önünde yaptığı adaylık açıklamasında, herhangi bir aday lehine çekilerek yönetimde görev almak gibi bir niyeti olmadığını,

tek oy alsa dahi seçimlere gireceğini belirtti. CHP’nin içinde kendisine seni kim çıkardı ya da senin arkanda kimler var diye kendisine sorulduğunu söyleyen Mutlu açıklamasında şunları söyledi:

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, adaylığımı ilk açıkladığımda bana şaka yaptığımı söyleyerek pek ciddiye almadılar. Daha sonra iş ciddiye binince bu sefer bazıları bana ‘seni kim çıkardı’, ‘arkanda kim var’ diye tepki göstermeye başladılar.

Benim arkamda ne genel merkez, ne belediye başkanları, ne milletvekilleri ne de blok olarak delege listesi var.

Benim arkamda kim var biliyor musunuz? Yıllardır kendi küçük hesap ve çıkarları peşinde koşarken unuttuğumuz ev hanımları, pazarcılar, çiftçiler, köylüler, üniversite öğrencileri, işsiz gençler ve işsiz babalar.

Yani kısacası yıllardır seçim zamanı ve seçim günü bir karşılık beklemeden mücadele etmiş, partinin kazanması için canla başla çalışmış, piknik yapmayı tercih etmeyip oyunu kullanmak için sandık başlarına giden gerçek cumhuriyete ve Atatürk’e gönülden bağlı emekçiler var.

1980 öncesi CHP, gecekondulardan, taşradan, köylerden ve varoşlardan oy alırdı. Ya şimdi? İşte ben ve benim gibi düşünen CHP’nin gerçek sahipleri yani halk, biz de buradayız demek ve bir çıkar beklemeden sadece ülkem ve CHP için mücadele etmek için, CHP il başkanlığına adaylığımı koydum.

Ancak şu unutulmamalı ki ben aday olup bir başka aday lehine çekilip kendime yönetimde bir görev almak için yola çıkmadım. Benim tek amacım bir oy alsam dahi dik duruşum ve mücadelem devam edecektir”

yukarı çık
0
Paylaşım