Menu
RSS

Antalya CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız: Anahtar Bizim Elimizde’

Antalya CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız: Anahtar Bizim Elimizde’

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ekibiyle birlikte Kepez’i karış karış dolaşarak seçmenlerle bir araya geliyor, nabız yoklamaya devam ediyor. Sık sık kanaat önderleriyle ve partinin ileri gelenleriyle bir araya gelerek aday olacak isimler hakkında

mülakat yaptıklarını ve Kepez’in önümüzdeki yerel seçimlerde anahtar konumunda olacağını belirterek; ‘Her arkadaşımızın görüşü bizler için çok değerli. Önce Büyükşehir, ardından diğer adaylarımız belli olacak.

Bu süreyi boş geçirmedik ve her kesimden insanla bir araya geldik. İnanıyorum ki genel merkez önümüzdeki günlerde bizim görüşlerimiz doğrultusunda hareket edecektir’ dedi.

 ‘Önce Büyükşehir, Ardından Kepez’

Büyükşehir Belediyesini geçen seçimde kıy payı kaybettiklerini, o seçimden aldıkları mağlubiyetten çok ders çıkardıklarını ifade eden Yıldız; ‘Ben ve ekibim her daim dost meclislerinde ve mahalle gezilerimizde bunun nedenlerini ve çıkardığımız dersleri irdeliyoruz.

Her insanın fikri bizlere ışık saçıyor, onların düşünceleriyle yeni bir yol haritası belirliyoruz. Mart ayının son saniyesine kadar gayret ve hırs ile çalışacağız ve Kepez’linin yüzünü bu kez güldüreceğiz’ dedi.

Servet Yıldız ve Ekibi Kepez’i Karış Karış Dolaşıyor

Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren CHP Kepez İlçe Yönetimi Başkan Servet Yıldız’ın önderliğinde tüm mahalleleri dolaşarak bilgi alışverişinde bulunuyorlar, mahallelerin sorunlarını irdeliyorlar ve çözüm yolları araştırıyorlar

29 Mart Yerel Seçimlerine hayli iddialı hazırlanan CHP, öncelikli olarak ilçe halkının sorunlarını dinliyor, çözüm yolları konusunda onlarla fikir alışverişinde bulunuyor.

Kepez CHP İlçe yönetimi olarak sık sık mahalleleri, esnafları dolaşan parti yetkilileri son olarak Altınova mahallesindeki toplantıya katıldı.

Başkan Servet Yıldız ve ekibi ile çok sayıda vatandaşın yer aldığı bir ev toplantısında buluştu. Burada vatandaşlarla yapılan sohbette kafalardaki sorunlara, endişelere ve beklentilere yanıt veren Başkan Yıldız; ‘Yıllarca malum partiye oy verdiniz,

bir anlamda onu denediniz. Büyükşehir’i, Muratpaşa’yı, Konyaaltı’nı ve bizim bölgemiz olan Kepez’i anlatmama gerek yok. Sizler kimin nerede nasıl, hangi şartlarda çalıştığını ve nasıl hizmet verdiğini zaten biliyorsunuz.

Bu seçimde Kepez’in vizyonunu değiştirmek için oylarınıza talibiz ve sizlere nasıl daha iyi hizmet verebiliriz bunun bilincindeyiz’ dedi.

Altınova’lı üreticileri, çiftçileri ve yöre esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyen Yıldız; ‘Ekibimizle bu yola baş koyduk. Kepez’in çehresini değiştirmeye kararlıyız.

Allahın izniyle önce Büyükşehir’i, ardından Kepez’i bünyemize dahil ederek İl belediyeciliğinde 4’de 4 yaparak rekor kıracağız’ şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım