Menu
RSS

Antalya CHP Konyaaltı Başkan adayı Esen ‘Gizli Kahramanlarla’ Buluştu

Antalya CHP Konyaaltı Başkan adayı Esen ‘Gizli Kahramanlarla’ Buluştu

Konyaaltı Belediye işçileriyle kahvaltıda bir araya gelen CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, “Müstakbel mesai arkadaşlarımla, belediyemizin gizli kahramanlarıyla bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim” dedi. Sabah erken saatlerde belediye işçileriyle kahvaltıda buluşan Esen’e

CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Muhittin Böcek, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, CHP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Amca ve CHP Konyaaltı Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Esen, “Müstakbel mesai arkadaşlarımla, belediyemizin gizli kahramanlarıyla bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Gittiğim her yerde söylüyorum, belediye işçilerimiz Konyaaltı’nın görünmeyen kahramanlarıdır.

İnşallah göreve geldiğimizde de çalışmalarımıza ara vermeden hız kesmeden uyum içerisinde yürüteceğiz” dedi.

Nüfusumuz Hızla Artıyor

Konyaaltı’nda nüfusun hızla arttığına dikkat çeken Esen, bu artışın beraberinde yeni ihtiyaçlar getirdiğini ifade etti. Belediyecilikte öngörülü olmanın önemine vurgu yapan Esen, “Biz bu nüfus artışını ve beraberinde getirdiği yeni ihtiyaçları görmezden gelemeyiz.

Öngörülü davranmamız lazım. 20 yılda normal büyümenin 10 katı hızla büyüyen bir ilçeyiz. Bu büyüme sırasında Sayın Muhittin Böcek Başkanımızın belediye başkanı olması, doğru ve yerinde planlamaylarıyla Konyaaltı’nın çarpık kentleşmesinin önüne geçti.

Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Bize düşen görevse bayrağı alacağımız yüksek noktadan daha ileri taşımaktır. Biz bunu başaracağız. Konyaaltı’nın ihtiyaçlarını şimdiden öngörüp tespit edip önlemlerimizi alacağız.

Ve nüfus artışıyla birlikte doğacak olan sorunları da daha başlamadan önüne geçeceğiz ve çözümler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Esen’i Size Sizi Allah’a Emanet Ediyorum

Esen’nin Konyaaltı’nda iyi bir yönetim sergileyeceğinden kuşkusu olmadığını vurgulayan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, işçilere seslenerek şöyle konuştu; “Sizlerle 20 yılda birçok güzel projeye birçok faydalı işe imza attık.

Ben, her ortamda bütün arkadaşlarımızın katkılarıyla Konyaaltı’nı geliştirdiğimizi söylemekten hiç çekinmedim. Az önce Semih Başkanımın da dediği gibi Konyaaltı’nda bugünlere çalmadan çaldırmadan çalışarak geldik. 

Tüm bunları yaparken dürüstlükten ödün vermedik. Şimdi, 18 gün sonra nasip olursa Konyaaltı’mıda Semih Başkanımızla Allah’ın izniye sizlerin desteğiyle de devam edeceğiz.

Büyükşehirde de bu 25 yıllık birikimiz, deneyimimizle Gazipaşa’dan Kaş’a kadar gittiğimiz her yerin hepsinde de görüyoruz bütün vatandaşlarımıza umut olmuşuz. Biz tüyü birmemiş yetimin hakkını korumaya geliyoruz.

Bütün vatandaşlarımıza umut olmaya geliyoruz. Bu şekliyle sizlerden de ricam, benim çalışma arkadaşlarım hiçbir zaman nakörlük yapmadı. Kafanızda en ufak bir tereddür olmadan gönül rahatlığıyla Semih Başkanımıza oylarımızı vereceğiz.

Gittiğim her yerde söylüyorum biz, kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden herkesin oyuna talibiz. Ve biz yine biliyoruz ki 19 ilçe arasında Konyaaltı’nda hem Muttin Böcek olarak hem Semih Esen Başkanımız olarak rekor kıracağız inşallah.

Bu vesileyle Semih Esen Başkanımızı size sizleri de Allah’a emanet ediyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım