Menu
RSS

Antalya’da 8 Parçaya Bölünerek Öldürülen Bayram'ın Dini Nikahlı Eşi Gözaltına Alındı

Antalya’da 8 Parçaya Bölünerek Öldürülen Bayram'ın Dini Nikahlı Eşi Gözaltına Alındı

Antalya'da ormanlık alanda cesedi 8 parçaya bölünerek toprağa gömülü halde bulunan emlak zengini Asım Bayram'ın dini nikahlı eşi Ferluga K., İstanbul'da katıldığı televizyon programından sonra gözaltına alındı. Bayram'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmayı yürüten

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Ferluga K., sorgusu için Antalya'ya getirilecek.

Haberin Videosu:

PARA DOLU ÇANTA BULUNAMADI

Asım Bayram'ın öldürülmesiyle ilgili Medeni Öztaş ve Murat Güneş'in evine eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. İki şüpheli de polisten kaçtı; sabah saatlerine kadar süren operasyonlarda şüphelilerin evlerinden delil toplandı.

Medeni Öztaş ve Murat Güneş sabaha karşı yakalandı. Medeni Öztaş'ın arkadaşı Eda Uysal'ın polise verdiği ifadeler iki kişinin gözaltına alınmasına neden oldu. Bu arada Asım Bayram'ın içi para dolu çantası da hala bulunamadı.

BİRLİKTE YAŞADIĞI KADIN HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI

Asım Bayram'ın beraber yaşadığı Ferluga Karatuğ'un şüpheli davranışları hem Müge Anlı'nın hem de seyircinin dikkatini çekmişti. Ferluga Karatuğ'da polis tarafından gözaltına alındı; hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Ferluga Hanım'ın Asım Bayram'ın kaybolduğu gün bir eşyasını Isparta'da Azeri bir kişiye bıraktığı ileri sürüldü. Cesetten aldıkları örnekleri Ankara'daki kriminal daire başkanlığına gönderdi.

Burada yapılan DNA eşleştirmesi sonucunda cesedin 49 gün önce kayıp başvurusu yapılan iş adamı 82 yaşındaki Asım Bayram'a ait olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, emlak zengini olduğu tespit edilen Bayram'ın öldürülmesiyle ilgili 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

 

yukarı çık
0
Paylaşım