Menu
RSS

Antalya’da Avcı Bayramı Ve Atış Yarışması Yapıldı

Antalya’da Avcı Bayramı Ve Atış Yarışması Yapıldı

Antalya’nın Serik ilçesinde Avcı Bayramı ve Atış Yarışması'nda 5 kategoride atışlar yapıldı. Serik Avcılık Balıkçılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği'nin geleneksel hale getirdiği Avcı Bayramı ve Atış Yarışması'nın 6'ncısı Honaz Tepesi'ndeki atış alanında gerçekleştirildi.

Yarışmada usta ve amatör trapçılar, kadınlar ve erkekler tek kurşun atıcılarıyla usta tavşan atıcıları yarıştı. 5 kategoride yaklaşık 1000'in üzerinde atış yapıldı.

Yarışmaya Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Rıza Kamil, Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Kredi Kefalet Odası Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnafları Oda Başkanı Ali Gülaydın da katılarak hem destek verdi hem de atış yaptı.

Dernek Başkanı Mustafa Kiremitçioğlu, "Antalya ilçelerinden ve il dışından da katılımların olduğu etkinliğimizle avcı ve atıcı dostlarımızı bir araya getirerek yeni dostluk ve arkadaşlıkların gelişmesine vesile oluyoruz.

Yarışmamıza gerek sponsor olarak gerekse katılarak destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

5 kategori şeklinde gerçekleşen yarışmada usta trapçılar kategorisinde İbrahim Iltar, amatör trapçılarda Abdullah Özcan, tek kurşun kadınlarda Sabiha Pelit, tek kurşun erkeklerde Kemal Öğüt ve tavşan atışı kategorisinde Fatih Çelik birinci oldu.

yukarı çık
0
Paylaşım