Menu
RSS

Antalya’da Emniyet Müdürü Genç, Göreve Başladı

Antalya’da Emniyet Müdürü Genç, Göreve Başladı

Finike Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ömer Engin Genç, görevine başladı. Yaşar Hoşgün'den boşalan Finike Emniyet Müdürlüğü görevine Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde Bütçe Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Engin Genç, getirildi.

Görevine başlayan 4'üncü sınıf Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Demre'de görev yapması dolayısıyla bölgeye yabancı olmadığını söyledi.

Finike'nin güvenlik ve asayiş açısından sorunlu bir yer olmadığını aktaran Genç, mevcut durumu korumanın yanı sıra ilçedeki huzuru üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Toplum huzurunu temin etme noktasında vatandaşın desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Genç, halkı bilinçlendirmeye yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini kaydetti.

Trafikle ilgili konularda uygulamaları da üst seviyede devam ettireceklerini belirten Genç, trafik kazalarının yol kaynaklı değil yüzde 99 oranında insan hatalarından kaynaklandığını da anlattı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Genç, 2013- 2016 yılları arasında Demre'de, 2016- 2017 yılları arasında ise Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptı.

yukarı çık
0
Paylaşım