Menu
RSS

Antalya’da Şarampol Caddesi Şenliği Başlıyor

Antalya’da Şarampol Caddesi Şenliği Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Şarampol Caddesi Şenliği 10-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek çok farklı bir görünüme kavuşan Şarampol Caddesi 1. Şarampol Şenliği'ne ev sahipliği yapacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 10-13 Mayıs tarihleri arasında her yaştan Antalyalıya hitap edecek şenlik boyunca Şarampol Caddesi'nden müzik sesleri yükselecek. Şenlik kapsamında cadde üzerine kurulacak 2 farklı sahnede konser ve gösteriler düzenlenecek.

Şenliğin ilk günü olan 10 Mayıs'ta gerçekleşecek açılış töreninin ardından 21.00'de Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman konser verecek. 11 Mayıs'ta ise oyunculuğun ardından müzisyen yönüyle de gençlerin ilgi odağı olan Oğuzhan Uğur müzikseverlerle buluşacak.

Şarampol Caddesi Şenliği kapsamında 12 Mayıs'ta Göksel, 13 Mayıs'ta ise Mehmet Erdem konser verecek.

RENKLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Heroes Band, Acropolis Live Band, Heroes Band ve Tabu Live Band'ın canlı performanslarının yer aldığı şenlikte, çocuklar için ise Transformers film karakterlerinin yer alacağı Transformers Korteji ve eğlenceli Flash Mop etkinliği yapılacak.

Şarampol Şenliği'ne Onur Nugay şarkıları, DJ'ler ise canlı müzik performanslarıyla da renk katacak.

BAŞKAN TÜREL ANTALYALILARI ŞENLİĞE DAVET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Yenilenen yüzüyle herkesin beğenisini toplayan Şarampol Caddesi'ni efsane günlerine renkli bir şenlikle döndürüyoruz.

Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz bu şenliğe Şarampol halkının en iyi şekilde ev sahipliği yapacağına inanıyorum. Onların da destekleriyle şenliğimizi daha da geliştirip, güzelleştirerek ileriki yıllarda farklı boyuta taşıyacağız" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım