Menu
RSS

Antalya’da Uyuşturucu Tacirine 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası

Antalya’da Uyuşturucu Tacirine 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası

Antalya'nın Alanya ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklu yargılanan sanık 8 yıl 4 ay hapse mahkum edildi. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2016 yılı Şubat ayında uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Savaş G.'nin evine baskın düzenledi.

Baskında Savaş G. gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda ise satışa hazır vaziyette 6 ayrı paket içerisinde 136 gram esrar ile uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı düşünülen hassas terazi bulundu.

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde satışı yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Savaş G., Alanya 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Savaş G. ifadesinde, "Bu bana kurulan bir düzenektir.

Hassas terazi Alman kız arkadaşımındı. Kendisi ile 23 yıl beraber olmuştum. O her şeyi tartardı. Teraziyi pasta kek yapımında kullanırdı. Suçsuzum" diyerek beraatını istedi.

Mahkeme heyeti sanık Savaş G.'ye ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan 8 yıl 4 ay hapis ile 3 bin TL de adli para cezası verdi. Duruşma sonrası Savaş G., tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

yukarı çık
0
Paylaşım