Menu
RSS

Antalya iyi Parti’de Üye Kayıt Kampanyası Başladı

Antalya iyi Parti’de Üye Kayıt Kampanyası Başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatları doğrultusunda üye kayıt kampanyası Antalya`da Konyaaltı ilçesinde törenle başladı. İlk Kampanya çalışması partililerin ilgi gösterdiği Kent Meydanı`ndaki törene

İYİ  Parti Antalya İl Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer, Milletvekili Hasan Subaşı ve Konyaaltı ilçe Başkanı Serap Kaya İncir, kurucu  üyeler, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Subaşı; Bir Partinin Gerçek Sahipleri Kayıtlı Üyeleridir

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer yeni üyelere rozetlerini taktı. Temizel yaptığı konuşmasında, Antalya`ya il Başkanı olarak atanmasından mutlu olduğunu belirterek “24 Haziran seçimlerinde 250 bin oy aldığımız Antalya’dan üye sayımızı 25 bine çıkarmak hedefimiz.

Demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Temize, 2020 şubat ayında il kongresini yapacaklarını hatırlatarak, bu seçimlerde partinin gerçek üyelerinin oy kullanacağını, bu anlamda şimdi partiye giren üyelerin önem taşıdığını dile getirdi.

Subaşı, “Bu Parti Hepimizin“

İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı da, partilerinin her türlü görüşü bünyesinde barındırdığını belirterek, “Bir partinin gerçek sahipleri kayıtlı üyeleridir“ dedi.

İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı törende yaptığı konuşmada İyi Parti’nin demokrasi arayışı içinde olan partililerin bir araya gelerek bugünlere geldiğini belirtti. Hasan Subaşı İyi Parti’nin milliyetçiler, ülkücüler, demokratlar,

sosyal demokratların yer aldığını belirterek “Türkiye’nin aradığı dost ve kardeş demokrasi arayışında olan herkesle çekirdek kadrosu oluşturulmuştur“ diye konuştu. Demokrasi adına İyi Partiye büyük görevler düştüğünü belirten Subaşı,

partinin doğruları yapabilmesi ancak doğru çizgide hareketle mümkündür” dedi.

“Bir partinin gerçek sahipleri kayıtlı üyeleridir “diye konuşan Subaşı,  “üyelerle elele hareket etmeye başladığımız zaman çok köklü, esaslı ve iktidara yürüyen bir parti haline gelirsiniz“ dedi. Hasan Subaşı konuşmasında

“Antalya’ya gereken önemi verdiği için Genel Başkanımız Meral Akşener’e, İl Başkanımıza ve ilçe başkanlarımıza çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum“dedi.

Hasan Subaşı, kendisinin aktif siyasete girmesine öncülük eden rahmetli Süleyman Demirel’in olduğunu hatırlatarak; “Kendisinden çok şey öğrendik. Başbakanlığında şunu söylerdi; `Ben iktidar partisinin Genel Başkanıyım,

Başbakanım, yıllardır siyasetin içindeyim ama bugün Doğru Yol Partisine kayıt olan bir üyemiz benim haklarıma sahiptir` derdi.O hoşgörülü, demokrat insanın da anlayışıyla burada da üye olan bir üyemiz bizlerinde de haklarına sahiptir.

Siyasette ast üst ilişkisi olmaz. Onun için Antalya İyi Parti gönül seferberliğini başarmak zorundadır. Benimde buna inancım tamdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Törende Konyaaltı ilçe Başkanı Serap Kaya İncir, törende binin üzerinde yeni üye kaydettiklerini belirterek hedeflerinin 2500 üye olduğunu dile getirdi. Yeni üyelere tek tek rozetleri takıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım