Menu
RSS

Antalya iyi Parti İl Başkanı’ndan Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği’ne Ziyaret

Antalya iyi Parti İl Başkanı’ndan Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği’ne Ziyaret

Kurulduğu günden bu yana birçok siyasi partinin ziyarette bulunduğu Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Antalya Şubesi’nin ziyaretçisi İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve Eğitim Politikaları Başkanı Türkan Aksoy oldu.

İYİ'ler Bugün de Hala Kuvayi Milliye'nin Safındadır

Kuvayı Milliye Derneği Antalya Şubesi’ni ziyareti sırasında bur konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran “Eğitim Politikaları Başkanı Türkan Aksoy ile birlikte Kuvayi Milliye Mücahitler Derneğine ziyaret gerçekleştirdik.

Misafirperverlikleri için Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Antalya Şubesi Başkanı Birkan Er'e teşekkür ediyoruz.

Kuvayi Milliye vatandır. Kuvayi Milliye Türk'ün yeniden diriliş destanıdır. Kuvayi Milliye dündür, bugündür geleceğimizdir. İYİ'ler bugün de hala Kuvayi Milliye'nin safındadır” dedi.

Kuvayı Milliye Mücahitler Derneği Antalya Şube Başkanı Birkan Er ise İYİ Parti’nin derneklerini ziyaretinden dolayı il başkanına teşekkür ederek, “Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri etrafında birleşerek Kuvayi Milliye’yi sonsuza kadar yaşatmalıyız.

Bu azim ve kararlılık olduğu sürece Ata’mızın önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım