Menu
RSS

Antalya iyi Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Gencer Atandı

Antalya iyi Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Gencer Atandı

iyi Parti’nin tüzük değişikliği sonrasında il ve ilçelerde Kadın Kolları Başkanlığı kurulması kararının ardından Antalya’da ilk adım atıldı ve 2014 yılında AKP’den istifa eden Havva Gencer; İYİ Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atandı.

“Tüzük Değişikliğimiz İlk Adım Oldu”

Tüzük değişikliği sonrasında Kadın Kolları kurulması için çalışmalara başladıklarını belirten İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut “Partimizde yapılan son tüzük kurultayında İYİ Parti kurulurken kadın kolları kurulmadığı gündeme geldi.

Yapılan tüzük tadilatında kadın kolları ile ilgili bir düzenlemeye de gidildi. Bazı illerde örgütlenme ve seçim çalışmaları için kadın kollarının etkili olabileceği değerlendirildi. Konu kurultayımızda tartışıldı, zorunluluk olarak değil,

isteyen illerin kadın kolları kurabilmesine oy çokluğuyla imkan sağlandı.

Bu imkan neticesinde Kadınlarımızın siyasette daha aktif rol alabilmesi için hem yönetimdeki kadınlarımızla organize çalışabilmeleri için hemde kendi aralarında faaliyetler yürütebilmeleri için bizde bir çalışma içerisine girdik.

Yaklaşık 5 yıl önce siyaset arenasından ilke ve anlayışlarına ters düştüğü için AKP’den istifa eden; İYİ Parti’nin kuruluşu aşamasından bugüne kadar Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi yakından takip eden Havva Gencer’e Kepez Kadın Kolları Başkanlığını uygun gördük.

Bunun neticesinde İYİ Parti Antalya İl Başkanımız Yavuz Temizer ile de görüşerek Havva Gencer hanımefendiyi İYİ Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atadık” dedi.

Başkaları Gibi Güç Manyağı Olmayacağız

Kepez Belediye Başkan adayımız Dr. Murat Dinç’le seçim çalışmalarında aktif olarak görev aldığını belirten İYİ Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelen Havva Gencer “1971 Antalya Doğumlu, evli ve bir çocuk annesiyim.

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanımız Osman Bulut, İl başkanımız Yavuz Temizer'in takdirleriyle İYİ Parti Kepez İlçe Kadın Kolları başkanlığına atandım. 8 yıl AKP’de farklı görevlerde bulundum.

Fakat bazı sebeplerden 2014 yılında AKP Kepez Yönetiminden istifa ettim.Daha sonra Turizm sektöründe çalışmaya başladım. 2019 Mart seçimlerinde Osman Bulut Başkanım ve Kepez Belediye Başkan adayımız Dr. Murat Dinç’le seçim çalışmalarında aktif olarak görev aldım.

Teşkilatın içinden gelen biri olarak İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin en büyük destekçisi ve İYİ Parti sevdalısı bayanlarımızla bir araya gelerek Kepez'de başarılı olacağımıza inanıyorum.

Kepez'li bayanlarımıza, gençlerimizle ve ilçe yönetimimizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadan en iyi şekilde ve uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum.

Siyasette teşkilatlar çok önemlidir. Birlik ve beraberlik içinde olmak en baştaki hedeflerim arasındadır. Başka teşkilatlar gibi “Güç Manyağı” olmayacağız Her zaman halkın içerisinde yer alacağız ve ötekileştirmeden Kepez’in anlamı olan 

“Gelin Taçı”nı en iyi şekilde ilmik ilmik işleyerek yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Bunu da İlçe Başkanımız Osman Bulut ve ekibiyle başaracağız. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye, İl Başkanımız Yavuz Temizer ve

İlçe Başkanımız Osman Bulut’a çok teşekkür eder Kepez’e ve partimize hayırlı olması temennisiyle saygılarımı sunarım” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım