Menu
RSS

Antalya Korkuteli’de Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı

Antalya Korkuteli’de Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı. Korkuteli ilçesi’nde Belediye Başkanı Hasan Gökce ve İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman tarafından motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı. 40 motosiklet sürücüsüne kask dağıtan

Belediye Başkanı Gökce, “Geçmiş yıllara da baktığımız zaman maalesef ilçemizde yaşayan birçok gencimizi motosiklet kazalarında kaybettik. Korkuteli Emniyeti ve Korkuteli Belediyesi olarak Motosiklette kask kullanımının önemine dikkat çekmek için böyle bir projeyi hayata geçirdik.

İnşallah hiç bir gencimiz veya vatandaşımız trafik kazalarına kurban gitmesin. Çok basit görünen ve birçok kişi tarafından maalesef önemsenmeyen kaskların kazalarda hayat kurtardığını unutmayalım” dedi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman ise, “Korkuteli Belediyesi tarafından temin edilen kaskları motosiklet sürücüsü olan vatandaşlarımıza dağıttık. Amacımız Trafik güvenliğini sağlamak, kask kullanımını her bireye yaygınlaştırmak.

Burada sadece kask dağıtımı değil, bilgilendirici broşürlerde dağıtıldı. Sözlü olarak bilgiler verildi. Trafikte yaşayalım ve yaşatalım diyerek tüm sürücülerimize kazasız belasız hayat diliyorum” şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım