Menu
RSS

Antalya Korkuteli'de Şehit Aileleri Ve Gazilerle İftar

Antalya Korkuteli'de Şehit Aileleri Ve Gazilerle İftar

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde protokol üyeleri şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu. Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla Korkuteli'de oturan şehit aileleri ve gazi yakınlarına iftar programı düzenlendi. İftara Kaymakam Erol Tanrıkulu,

Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, şehit aileleri, gazi yakınları, iş insanları, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Bu vatan için canını, kanını vererek, bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızı sağlayan şehitlerimize çok şey borçluyuz. Şehitlerimizin, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları bizlere emanet.

Bu iftarda bir araya gelip birlikte olmak istedik. Biz devlet, millet olarak şehit ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz.

İlçemizde de kamu kurum ve kuruluşlar olarak şehitlerimizin yakınlarına gazilerimize, gazilerimizin yakınlarına yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

İftar yemeği sonrasında İlçe Müftüsü Selim Yazıcı nezdinde dua edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım