Menu
RSS

Antalya Manavgat’ta Tartıştığı Kişiyi Bıçakla Yaraladı

Antalya Manavgat’ta Tartıştığı Kişiyi Bıçakla Yaraladı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde tartıştığı motosikletli kişi tarafından bıçaklanan İbrahim Kurt yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli bir süre sonra dönüp polisin çalışmasını izlerken vatandaş tarafından fark edilerek yakalandı.Manavgat İbrahim Sırrı Sözen Caddesi

Atatürk Kültür Merkezi yanında önceki gece İbrahim Kurt, 07 YID 51 plakalı motosikletle yanına gelen ve adı açıklanmayan bir kişiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli yanında getirdiği bıçakla İbrahim Kurt'u karın bölgesinden yaralayarak kaçtı. Yaralanan İbrahim Kurt yakınlardaki DSİ kanalına doğru yürüdü. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada yaralı İbrahim Kurt'u olay yerinden 100 metre uzakta yerde yatarken buldu. İbrahim Kurt, çağrılan sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

İbrahim Kurt ve çevredekilerin ifadesi doğrultusunda polis olay yerinde inceleme yaptı. Bu sırada vatandaş, İbrahim Kurt'u yaralayan şüphelinin olay yerine gelerek kendilerini izlediğini fark etti.

Vatandaşın kendisini polise söylediğini anlayan şüpheli kaçmaya çalıştı ancak kısa kovalamanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin kullandığı 07 YID 51 plakalı motosiklet hakkında yakalama kararı olduğu belirtildi.

yukarı çık
0
Paylaşım