Menu
RSS

Antalya Serik AK Parti Teşkilatı, Kozan İle Devam Dedi

Antalya Serik AK Parti Teşkilatı, Kozan İle Devam Dedi

AK Parti Serik İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hasan Kozan, başkanlığa yeniden seçildi.AK Parti Serik İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Hüseyin Samani,

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, parti ilçe başkanları, muhtarlar, oda başkanları ve partililer katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti’nin millet hareketi olduğunu ifade ederek, “AK Parti nedir, AK Parti Türkiye için neyi ifade ediyor, Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için neyi ifade ediyor bunu tekrar bir hatırlayalım isterseniz.

Çünkü AK Parti, partilerden bir parti değildir. AK Parti bir millet hareketidir ve her zaman söylediğimiz gibi AK Parti 2001’de kurulmuş bir parti de değildir.

Tarihin içinde akıp gelen bir fikir, bir duygu, bir inançtır. AK Parti geleneğini, ruhunu, mensup olduğumuz büyük bir medeniyetten, büyük bir tarihten ve inançtan alır” dedi.

Metal yorgunluğu, AK Parti’nin millet aşkı hikâyesi, CHP’nin Türkiye karşıtlarının söylemiyle konuştukları ve devlet içindeki paralel yapının 2012’de fark edildiği konularında konuşan Ünal, “Sakın ola ki kendinize herhangi birisi olarak bakmayın.

Metal yorgunluğunu üstünüze alınmayın. Cumhurbaşkanımızın söylediği şeyi iyi anlamak lazım. Metal yorgunluğu nedir?

Yola çıkarken o ilk günkü aşkınızı, heyecanınızı hissetmiyorsanız, vatan söz konusu olduğunda, bayrak, devletin bekası söz konusu olduğunda, sağına ve soluna bakınmadan sorumlu olan ben varım diyemiyorsanız metal yorgunluğunuz var.

Cumhurbaşkanımız bundan dolayı bütün teşkilatları uyarıyor” diye konuştu.

Tek liste ile seçime giren ve yeniden başka seçilen Hasan Kozan ise AK Parti'nin neferi olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Bu davanın bir neferi olmaktan onur duyduğumuzu ifade ediyorum.

Çok şükür bu davanın kurucu lideri Recep Tayyip Erdoğan ile bir arada siyaset yapma şansına sahibiz. Kendisinden ve bugüne kadar omuz veren tüm dava arkadaşlarından Allah razı olsun” dedi.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, ilçenin ilk defa AK Parti hizmetine kavuştuğunu hatırlatarak, “Millete hizmet yolunda başarının şartı vardır. Birincisi samimiyet ikincisi çalışmak.

İşimiz gücümüz Serik dedik çıktık yola. 15 yıldır ilk defa AK Parti hizmeti le tanışan ilçemizin 60 yıllık tapu sorununu hallettik. Burada bakanımıza vekillerimize büyük şehrimize il, ilçe başkanımıza katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz.

Belediyeler üretimde, bilimde, her yerde liyakat sahibi olmayı esas almalıdır. Bir olalım diri olalım yüce Rabbimden duam budur” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türeli de Serik’e yapılan hizmetleri anlattı. Türel, “Serik demokrasi kahramanıdır. 1960’tan beri de göstermiştir. Onun için Serik’e kahraman demeliyiz.

Bizim kongrelerimiz şölendir. Biz makam mevki için siyaset yapan bir parti mensupları değiliz. Biz bu kutlu yolculukta yeni Türkiye hedefinde dünyanın ilk 10 ülkesi olma hedefine sahip partiyiz.

Çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak için bu davadayız. Birlik beraberlik içinde yürüdüğümüzde Türkiye’nin başarısı olacaktır.

Türkiye karşıtları bu ülkenin kalkınmasını önlemek için Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı alaşağı etmek istiyorlar ama başaramayacaklar. Milletvekili Gökçen Enç ise, ilkokul, ortaokul ve lise yıllarının Serik’te geçtiğini hatırlatarak, kendisi için Serik’in özel bir yeri olduğunu ifade etti..

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise partililerle daha fazla kenetlenilmesini istedi Sümer, “Antalya da iğne ile kuyu kazdık. Bunu başardık.

Daha fazla kenetlenerek yüzde 50 hedefine ulaşmak için hepimiz bu ülkeye millete hizmet etmek amacı, aynı amaç için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Serik ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Antalya il kongre delegeleri şu isimlerden oluştu:

İlçe yönetim kurulu üyeleri

Hasan Kozan, Ali Ay, Ahmet Söker, Ali Şahin, Ali Küçükkaya, Ayla Durmaz, Ayşe Oktay, Cemal Çelik, Cemalettin Gülaydın, Esma Balaban Karacan, Fatih Avcı, Hasan Yılmaz, Hasan Öztürk, Hüseyin Bayar, Kemal Subaşı,

Mesut Sarıkaya, Muzaffer Akman, Nida Gökoğlu, Osman Çetin, Selim Namal, Songül Doğan, Tahsin Demir, Tevfik Akça, Tuğba Korkmaz Tokgöz, Turan İnce.

İl kongre delege adayları

Hasan Kozan, İzzet Yılmaz, Hasan Yıldırım, Ferudun Çelik, Ragıp Okudan, Ramazan Çalık, Yusuf Mecek, Enver Aputkan, Cengiz Gökoğlu, Sedat Karagöz, Esmehan Can, Ümit Ünal, Ramazan Etli,

Hasan Fevzi Yılmaz, Yusuf Kaya, Mustafa Türkmen, Cevriye Yıldız, Adnan Akpınar, Ayşe Oktay, Nida Gökoğlu, Hasan Teker, Musa Çelik, Mustafa Serin, Fikri Şimşek, Turan İnce, Osman Er, Mesut Sarıkaya, Muzaffer Akman, Ali Karabay, Ali Ay, Hasan Öztürk, Kemal Subaşı.

yukarı çık
0
Paylaşım