Menu
RSS

CHP Korkuteli'de Çıldır Dönemi

CHP Korkuteli'de Çıldır Dönemi

CHP Korkuteli ilçe kongresi sonucunda Yıldıray Çıldır, başkan seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli ilçe kongresi tamamlandı. Yeni İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır oldu. Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen ilçe kongresinde tek aday olması nedeniyle

144 delegeden 87 delegenin oyunu alan Yıldıray Çıldır, Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı oldu.

CHP Korkuteli ilçe kongresi belediye düğün salonunda yapıldı. Kongreye, eski milletvekilleri Gürkut Acar, Nail Kamacı, Tuncay Ercenk ve Hüseyin Ekmekcioğlu, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Sekreteri Cengiz Gülebay, Korkuteli Belediye Başkanı İYİ Partili Hasan Gökce ve partililer katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan üyelerinin seçilmesiyle başladı. Divan başkanlığına Cavit Arı, başkan yardımcılığına Ahmet Daloğlu ve katip üyeliğe Emel Küçükkavukçu seçildi. Faaliyet raporlarının okunmasının ve konuşmaların ardından seçime geçildi.

Mehmet Küçükkavukçu'nun aday olmadığı seçime tek listeyle gidildi. Seçimde 144 delegeden 88'i oy kullandı. Oyların 87'sini alan Yıldıray Çıldır ilçe başkanı seçildi. 1 oy da geçersiz sayıldı. Çıldır başkanlığındaki yönetim listesi ise Hüseyin Karadeli,

İsmet Çelik, Muzaffer Ünlü, Ayşegül Pınar, Mehmet Serdar Sarı, İbrahim Üstem, Adil Ekmekcioğlu, İsa Gedik, Mustafa Orhan, Yusuf Tuğyan, Mehmet Delioğlu, Ali Aktaç, Halil Tokmak ve Veli Akdeniz'den oluştu.

Seçim sonunda tüm delegelere teşekkür konuşması yapan CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, "Bugün yapılan kongremizde kaybeden yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Önümüzdeki dönemde çok çalışacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı için mücadele vereceğiz. Mustafa Kemal Atatürk bizlere görev verdi, bıraktığı emaneti çağdaş uygarlıkların üzerinde bir düzeye taşımak sorumluluğumuz var. Hedefimiz orası.

Bunu yapma iradesi olan tek siyasi yapı Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Büyüttüğü, kendi evladı olan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmak Cumhuriyet Halk Partisi'nin en asli görevidir" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım