Menu
RSS

CHP Zerdalilik Mahalle Temsilciliği Açıldı

CHP Zerdalilik Mahalle Temsilciliği Açıldı

Antalya'da CHP’nin Zerdalilik Mahalle Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Açılışta CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, İl Başkanı Ahmet Kumbul, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci,

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayıda partili ve davetli yer aldı.

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Oy oranların yükselmesinde mahalle temsilciliğinin önemini vurguladı.  Kumbul, ‘’ Gerçekten içimizden bazıları eleştirse de partimizin üye yapısı dünyadaki en doğru yapılardan birisi.

CHP’nin her bir üyesi gerçekten çok kıymetli, çok değerli saygı duyulacak üyelerdir.  CHP’yi Mahallelerimize yayabilecek mahallelerimize vatandaşlarımıza CHP yi anlatabilecek saygın üyelerimiz var ve bu hususta çok önemliler.

Mahalle temsilcilerimiz çok önemli bize destek olmak ve uzun adamı oradan göndereceğimize vereceğimiz emeklerden dolayı şimdiden hepinize teşekkür ederim’’ dedi.

CHP Üyesi Olmak Yürek İster

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak mahalle temsilciliğin ve muhtarların sokaklara ve evlere girmekte büyük rol oynadığını kaydetti. Budak, ‘’ Önemli olan mahallemizde kurduğumuz bürolarımız.

Aslında bütün topluma mesaj veren yerler olmalı bunu başaracağız. Daha önce yaptık buraların her biri birer seçim bürosu olacak ve mahallelerden başlıyor zaten iktidar olmak özellikle kadınlarımız burada girilmedik ev bırakmayacaklar bundan eminim. 

Muhtarlarımız son derece değerli onların rolü önemli şimdi seçimle ilgili yapılması gerekenler var bir dairede 10 seçmen var yani bunları tespit etmek sizlere düşüyor dolayısıyla bizlere düşüyor.

Önemli olan burada hiçbir oyu kaybetmemek sandıklara sahip çıkıyoruz’’ dedi. Budak sözlerine ‘’ Her şey söyleniyor ittifak yasası seçim güvenliği gibi bunlar korkudan yapılan işler.  2+2’nin 4 etmediğini ittifaklarla 4 olamayacağını onlar kendileri de biliyorlar

daha önce 16 Nisan’da yaşandı bu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) bir araya gelip elli oyu zor buldular. O yüzden hiç korkmadan bildiğimiz yollardan tek tek insanlara dokunarak orada oturan

faşist diktatörü yerinden indirmek sizin sorumluluğunuz. Daha önce HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım’ın padişah bozuntusu dediği için Milletvekilliği düşürüldü ama ben ispat edeceğim onun diktatör olduğunu bin tane örneği var onun için sizde cesur olun

CHP’ye üye olmak öyle kolay bir şey değil yürek ister o da sizde var. O yüzden mahalle temsilcilikleri özellikle bizim sokaklara evlere girmemiz için bir vesile. 19 ilçeyi hedefledik olur olmaz ama büyük çoğunluğu alacağımıza yürekten inanıyorum’’ diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım