Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Durmuyoruz, Çalışıyoruz, Bunların Böyle Bir Derdi Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Durmuyoruz, Çalışıyoruz, Bunların Böyle Bir Derdi Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz durmuyoruz, çalışıyoruz, bunların böyle bir derdi yok. Bunlar bu tür tünelleri kapatacaklarmış, içini dolduracaklarmış. Köprülerin fiyatını konuşuyorlar. Ya bırakın bu işi. Devletin köprüleriyle, kamu özel ortaklığıyla

yapılmış köprünün ne demek olduğunu bunlar bilmez, anlamaz" dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde partisince Antalya Kepez Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde halka seslendi.

“Bugün bir başkasın Antalya” diyerek sözlerine başlayan Erdoğan, Türkiye’nin marka şehri, yüz akı Antalya diyerek kalabalığı selamladı.

24 Haziran’da demokrasi bayramını hep beraber kutlayacaklarını kaydeden Erdoğan, “Antalya’yı alt yapı, üst yapı, eğitim, sağlığı ulaşımıyla dünya şehri haline kimin getirdiğini biliyorsunuz. Türkiye’nin gelişimi sizlerle devam ettiriyoruz.

Şimdi yeni ve daha güçlü atılımın eşiğindeyiz. Hazır mıyız Antalya, hazır mıyız Türkiye? Antalya güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için hazır mıyız? Bu seçimlere MHP ile cumhur ittifakı olarak gidiyoruz.

Yanımızda Muhsin Yazıcıoğlu’nun alperenleri de var. Cumhur İttifakı’nı destekliyor muyuz? Vakit Antalya vakti, vakit Türkiye vakti diyor muyuz? İrade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırıyor muyuz? Kardeşlerim AK Parti bu millete sadece ve sadece hizmet getirmiş, yatırım, proje ve refah getirmiştir” diye konuştu.

“Antalya’ya yatırımlar”

AK Parti’nin hizmet siyasetinden Antalya’nın da payını aldığını ifade eden Erdoğan, “Son 16 yılda Antalya ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Biz yaptıklarımı konuşuyoruz. Ne kadar 38,5 katrilyon yatırım yaptık. Laf değil, Laf ola beri gele değil.

Biz yaptığımızı konuşuyoruz, onlar ne konuşuyor. Onlar sadece bol bol palavra atıyorlar. İcraat hiç yok. Bizim midemiz artık boş laflara tok. Eğitimde 9 bin yeni derslik yaptık. 2 vakıf, 4 üniversite daha kurduk. Öğrenciler için 9 bin yeni derslik yaptık, 483 yatak kapasiteli yurt yaptık.

33 bin seyirci kapasiteli stadyum yaptık, 10 bin seyircili spor salonu yaptık. Sağlıkta 2 bin 312 yatak kapasiteli 54 adet sağlık tesisini Antalya’ya kazandırdık mı? 1000 yataklı şehir hastanesini ihale süreci devam ediyor.

Yakında inşaatına başlıyoruz. Antalya’da 4 bin 432 konut projesini TOKİ aracılığıyla hayata geçirdik” diye konuştu.

79 senede yapılan 195 kilometrelik bölünmüş yolu 409 kilometreye çıkardıklarını vurgulayan Erdoğan, “Ulaşımı kolaylaştırmak için 14 tünel yaptık. Onların lügatinde tünel bile yok, bay Kemal ne anlar tünelden, bay Muharrem ne anlar tünelden.

Biz bunları yaptık. Biz Ferhat olduk dağları deldik Şirin’e ulaştık. Şirin kim benim milletim. Hala Antalya’da toplam maliyeti 14 katrilyona yakın 19 yol projesi sürüyor. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz, bunların böyle bir derdi yok.

Bunlar bu tür tünelleri kapatacaklarmış, içini dolduracaklarmış. Köprülerin fiyatını konuşuyorlar. Ya bırakın bu işi. Devletin köprüleriyle, kamu özel ortaklığıyla yapılmış köprünün ne demek olduğunu bunlar bilmez, anlamaz. Bayramda ne yaptık biz devlete ait yollar, köprüler ücretsiz dedik.

Bunu üzerinden bile rant elde etmeye çalışıyor bay Kemal, bay Muharrem. Demirel’in, Özal’ın Erdoğan’ın yaptığı köprülerin aralarındaki şeye bakın diyor.

Demirel ve Özal’ın yaptıkları bedava, Erdoğan’ın yaptığı ücretli diyor. Ya biz deveye hendek atlatıyoruz. Sizin yaptığınız böyle bir şey var mı?” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım