Menu
RSS

Pazartesi, 01 Şubat 2016

Antalya HDP İl Başkanlığında Yangın

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

HDP Antalya İl Başkanlığı’nda depo olarak kullanılan bölümde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın sırasında parti binasında bulunan HDP İl Eş Başkanı Ahmet Kaya, olayın kundaklama olduğunu iddia etti.

Devamını okuyun...

Serik Meclisi 'Sosyal Medyada Bizleri Suçladılar'

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Serik meclisinde gündem sosyal medyadaki eleştiriler Serik Belediye meclisinin olağan meclis toplantısında, bazı meclis üyelerinin Kızılcahamam'daki toplantıya gitmelerinin sosyal medyada eleştirilmesi gündeme geldi. Serik Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.

Devamını okuyun...

Antalya’da İnşaat Kazısından Antik Mezarlar Çıktı

İnşaat kazısından antik mezarlar çıktı Antalya’da bir inşaatın temel kazısı sırasında yerin 1 metre altında M.Ö. 3'üncü yüzyıla ait mezarlar ortaya çıktı. Mezarların, 2005 yılında yine bir temel kazısı sırasında ortaya çıkan ve kentin bilinen tarihini değiştiren Antik Attaleia Kenti'ne ait mezarlık alanın devamı olduğu kaydedildi.

Devamını okuyun...

Antalya'da Film Gibi Kovalamaca

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da polis ekiplerince kovalanan, yakalanacağını anlayınca otomobilinden inerek başına silah dayayan şüpheli, kendisini ikna etmeye çalışan ekiplerin dalgınlığından faydalanarak başka araçla kaçtı. Kepez ilçesinde bir kişinin kız arkadaşını darbettiği ihbarını alan polis ekipleri, şüphelinin bulunduğu otomobili takibe başladı.

Devamını okuyun...

BAKA İlçelerde Mali Destek Programını Anlatıyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), ‘Küçük Ölçekli İşletmeler’, ‘Sosyal Kalkınma’ ve ‘Sürdürülebilir Çevre’ alt başlıklarında 2016 Mali Destek Programları için çıktığı teklif çağrısı kapsamında Antalya, Burdur ve Isparta’nın ardından ilçelerdeki bilgilendirme toplantılarına Alanya, Manavgat, Kumluca ve Finike’den başladı.

Devamını okuyun...

Antalya EXPO Kulesi’nde Kaza

EXPO Kulesi inşaatı sırasında üst kalıptan düşen bir parça, kule altında çalışan Erhan S. isimli işçinin yaralanmasına neden oldu. Kaza bugün saat 09.15 sıralarında 101 metre yüksekliğinde yapımı süren EXPO Kulesi inşaatında yaşandı.

Devamını okuyun...

‘Cumhurbaşkanı’nı Karşılamaya Gitmeyen Belediye Çalışanlarına Tehdit TBMM Gündeminde

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Ocak 2016 günü EXPO 2016 fuar alanını ziyaret etmek için Antalya’ya gelmesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanların kendisini karşılama törenine zorla getirilmesi ve katılmayanların işten çıkartılacağı iddialarını TBMM’ye taşıdı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun