Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Cuma, 12 Şubat 2016

CHP’li Ahmet Kumbul Serdengeçti Parkı Hakkında Sert Konuştu

Değerli Basın Mensupları, Sevgili Hemşerilerim ve Yol Arkadaşlarım, Bildiğiniz gibi bu parka Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Osman Yüksel Serdengeçti adı verilmiştir. Kimdir bu zat? Hangi kaygılarla ismi bir parka verilmiştir? Cumhuriyete ve devrimlerine karşı olan, bütün ününü ve varlığını da bu karşıtlık üzerine kuran tartışmalı bir kişidir.

Devamını okuyun...

Tütüncü Gençlere Örnek Oluyor

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Türkiye’nin geleceği olan öğrencilere daha geniş ufuklar çizmesi için hazırladığı buluşmalara 2 lise ziyaretiyle start verdi. Seçildiğinde Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerin daha büyük hedefler üzerinde yürümesi için hazırladığı buluşmalara start verdi.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Komik-i Meşhur Fırtınası

Manavgat Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde halkla buluşan Nokta Tiyatrosu, büyük beğeni topladı. Komedi oyuna Manavgatlı sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Yazarlığını Yunus Emre Gümüş’ün yaptığı, Abdullah Şahin’in yönettiği oyunda Bora Gencer, Çiğdem Tunç, Sema Aras, Şebnem Erdener gibi tiyatronun güçlü oyuncuları rol aldı.

Devamını okuyun...

Antalya Belediye - İş Sendikası: Taşeron İşçileri Bu Ülkenin Vatandaşı Değil Midir?

Belediyelerde çalışan taşeron işçileri bu ülkenin vatandaşı değil midir? Kamuda taşeron işçilere ayrımsız kadro istiyoruz. Kıdem tazminatının fona devredilmesinin konuşulduğu, Özel İstihdam Kölelik Büroları tasarısının Meclise sevk edildiği bu günlerde, Maliye Bakanı basın yayın organlarında kamuda asıl işte çalışan taşeron işçilerin kadroya alınacağını açıkladı.

Devamını okuyun...

Muratpaşa - Kosova Kardeşliği

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Kosova Birinci Kadın Futbol Ligi şampiyonu Piriştina, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’la kardeş takım oldu. Kosova ekibi, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’ı makamında ziyaret ederek şilt verdi. Kosova Birinci Kadın Futbol Ligi şampiyonu Piriştina, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile kardeş takım oldu.

Devamını okuyun...

Melekler, Zağnos’u Konuk Ediyor

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip cumartesi günü Antalya’da karşı karşıya geliyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki mücadele saat 15.00’de başlayacak.

Devamını okuyun...

Antalya’da 2 Asırlık Ağalar Cami Yeniden İbadete Açıldı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

1800’lü yıllarda Perge antik kentinden getirilen taşlarla yapılan tarihi Ağalar Cami yeniden ibadete açıldı. Çökme tehlikesi olan, kubbelerinde yırtıklar oluşan camiye Aksu Belediyesi el atmıştı. Antalya Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aksu Belediyesi, Müze Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili kurumların verdiği destekle cami restore edilerek yeniden ibadete açıldı.

Devamını okuyun...

Kemer Belediyesi Estonya’da

  • Yayınlandığı Kategori Kemer

Kemer Belediyesi Başkan Mustafa Gül önderliğinde Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Estonya’nın Talin Fuar Merkezi’nde. Kültür ve Turizm Bakanlığı Helsinki Kültür ve Turizm Müşavirliği’nin koordine ettiği fuarda Türkiye’de “Türkiye Home” isimli bir stant ile katırken Avrupa’daki tüm fuarla katılan Kemer Belediyesi de bölge tanıtımı için fuarda yerini alarak acente sahipleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun