Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Cumartesi, 13 Şubat 2016

Sağlıklı Kalp İçin Akdeniz Tarzı Beslenin

  • Yayınlandığı Kategori Saglık

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Kalp Dostu Beslenme ve Sağlıklı Kalp İçin Egzersiz’ konulu bilgilendirme toplantısı yoğun katılıma ev sahipliği yaptı.

Devamını okuyun...

Laik Eğitimi Ve Emeği Savunmak Suçsa Suç İşlemeye Devam Edeceğiz

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Eğitim-İş tarafından düzenlenen, Muğla Yatağan’dan başlatılan ve 20 Aralık 2014 ve Kızılay Güvenpark’ta kitlesel basın açıklaması ile son bulacak olan “Laik Eğitim ve Emeğe Saygı” yürüyüşü nedeniyle toplanma yeri olan Ankara Tandoğan meydanında polisin sert müdahalesi ve göz altıları sonucu 90 arkadaşı ile birlikte yargılandığı Ankara 25. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada,

Devamını okuyun...

Antalya'ya Envar Eğitim Kurumlarından 2 Bin Kişilik Kampus

Antalya Envar Eğitim Kurumları 20.yıla özel düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Antalya Envar Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Dr. Mehmet Karakaya, Antalya’da 60’a yakın kolej ve temel lise bulunduğunu belirterek, Envar Eğitim Kurumları olarak 2 bin kişilik bir eğitim kampusunun kurulmasını planladıklarını söyledi.

Devamını okuyun...

Kemer Belediye Personelinden Kan Bağışı

  • Yayınlandığı Kategori Kemer

Kemer Belediyesi, Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kemer Belediyesi personeli Kemer Merkez Mahallesi Turizm Otelcilik Meslek Lisesi önüne kurulan mobil kan bağış noktasında kan bağışında bulundu.

Devamını okuyun...

Başkan Gencer Taraftarla Buluştu

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kırmızı beyazlı taraftarlarla bir araya geldi. Başkan Gencer’i tezahüratlarla karşılayan taraftarlar, Eskişehirspor maçından galibiyet beklediklerini dile getirdiler. Taraftardan her zaman destek isteyen Başkan Gencer, “İnşallah en kötü günümüz böyle olur.

Devamını okuyun...

EXPO 2016’yı Romanya’da Tanıttılar

Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’yı ‘Let’s learn differently’ (Farklı öğrenelim) Erasmus öğrenci değişimi projesi kapsamında Romanya’da tanıttı. Koordinatörlüğünü Birsen Atmaca’nın yaptığı proje, Romanya, Yunanistan ve İspanya ortaklı olarak yürütülüyor.

Devamını okuyun...

Antalya’da 'Gazinocu Cinayeti' Davasında Karar

Antalya’nın Serik İlçesi'nde gazino işleten 35 yaşındaki İskender Doğan'ı akaryakıt istasyonunda öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Burak Körkılıç, 25 yıl hapse mahkûm edildi. Cinayete yardım ettikleri iddia edilen 2 sanığa ise 8 yıl 4 ay ile 12 yıl arasında hapis cezası verildi.

Devamını okuyun...

Alanya’da Halter Şampiyonası'nın Açılış Seremonisi Gerçekleştirildi

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalya’nın Alanya ilçesinde Büyükler-Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası açılış seremonisi 60 kulüpten 355 erkek ve 130 bayan 485 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Büyükler-Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası açılış seremonisine, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun