Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Çarşamba, 17 Şubat 2016

Ankara’da Büyük Patlama: 28 Ölü, 61 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Ankara'da askeri lojmanların olduğu bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi. Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, ilk belirlemelere göre 18 kişinin hayatını kaybettiğini, 61 kişinin yaralandığını, patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiğini söyledi

Devamını okuyun...

Antalya ÇMO Lokman Atasoy İle Devam Dedi

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Lokman Atasoy ile devam dedi. 6 Şubatta yapılan ÇMO Antalya Şubesi 2. Genel Kurulu ve 7 Şubat 2016’da yapılan seçimlerin ardından göreve başlayan 2. Dönem Şube Yönetim Kurulu, yaptığı ilk toplantısında Başkanlığa Lokman Atasoy’u oybirliği ile seçti.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Sanayi Esnafı Rahat Nefes Alacak

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediyesi’nin Sanayi bölgesinde bir süredir sürdürdüğü yol, kaldırım, refüj ve kanal kenarına park çalışmaları, bölgenin çehresini değiştirerek, işlevsel olarak da sanayi esnafını rahatlatacak. Manavgat Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde başlattığı yol, kaldırım, park, otopark, refüj ve kavşak düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Devamını okuyun...

Antalya BES '2016 Bütçesi Sermaye Dostu Emekçi Düşmanıdır'

1 Kasım erken genel seçimleri nedeni ile 2016 yılı bütçe süreci olağan süresi içerisinde kanunlaşamamış, 2016 yılının ilk üç ayı geçici bütçe ile yürütülmüştür. 2016 yılı bütçe görüşmelerinin Plan ve Bütçe Komisyonu aşaması 17 Şubat tarihinde görüşülecek Maliye Bakanlığı bütçesi ile tamamlanacak olup, daha sonra bütçe tasarısı TBMM genel kurulunda görüşülerek yasallaşacaktır.

Devamını okuyun...

Antalya'da Şubat Ateşi ‘Hava 26 Derece’

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Son zamanların en sıcak şubat ayının yaşandığı Antalya’da hava sıcaklığı 26 dereceye yükseldi. Antalyalılar, sahilde deniz ve güneşin keyfini çıkardı. Turizm kenti Antalya’da tüm zamanların en sıcak şubat ayı yaşanıyor. Hava sıcaklığının 26 derece olduğu kentte deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü.

Devamını okuyun...

Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda Futbol Keyfi

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'na kurulan projeksiyon vasıtası ile Manavgat halkına futbol şöleni sundu. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçı Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasında gerçekleşti. Çay ikramının da yapıldığı etkinliğe halkın katılımı yoğun oldu.

Devamını okuyun...

Antalyalı Minik Menesa’nın İlaç Parasını Çaldılar

Antalya`da pazarcılık yapan Zeynel - Remziye Kılıç çiftinin evine giren hırsızlar, 1 yaşındaki küçük kızın ilaç parasını çaldılar. Antalya’da pazarcılık yapan Zeynel - Remziye Kılıç çiftinin evine giren hırsızlar, 'zellweger sendromlu' kızları 1 yaşındaki Menesa`nın tedavisinde kullanılan ilaçları alabilmek için biriktirdikleri yaklaşık 40 bin lirayı çaldı.

Devamını okuyun...

Yörükleri Denizle Buluşturacak Proje

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahilinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak “Eko kumul park” sahil projesi, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kumluca Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun