Menu
RSS

Cuma, 19 Şubat 2016

Kepez’den öğrencilere Yahya Kemal Konferansı

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi, ‘Bir İstanbul Güftesi Yahya Kemal Beyatlı’ adlı konferansla Türk Edebiyatı’nın ünlü şairi ve yazarını öğrencilere anlattı. Kepez Belediyesi’nin, “Bir Davaya İnanlar’ konferans serisi, yirminci yüzyıl Türk Edebiyatı şairi ve yazarı olan Yahya Kemal Beyatlı ile devam etti.

Devamını okuyun...

ATSO’dan Üyelerine Yurtiçi Fuarlara Katılım Desteği

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirilmeleri ve rekabet güçlerini artırmaları için 2016 yılında da yurt içi fuar desteği vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Devamını okuyun...

Kepez Belediyesi Tüm Etkinliklerini İptal Etti

Kepez Belediyesi, Ankara ve Diyarbakır’da gerçekleşen hain terör saldırıları nedeniyle kültür ve sanat etkinliklerini 23 Şubat’a kadar iptal etti. Kepez Belediyesi, Ankara’da 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin yaralandığı, Diyarbakır’da ise 6 askerin şehit edildiği hain terör eylemleri karşısında duyarsız kalmadı.

Devamını okuyun...

Kemer’de Dolandırılan Yaşlı Kadına Belediye ve Turizmci Sahip Çıktı

Antalya’nın Kemer ilçesinde, kocası kayıp olan ve yalnız yaşayan 66 yaşındaki kadın dolandırıcıların gazabına uğradı. Kemer Belediyesinden geldiklerini ve emlak borcu olduğunu söyledikleri kadından 320 lira alan ve tahsilat karşılığı hediye olarak tost makinesi veren kimliği belirsiz dolandırıcılar kayıplara karıştı.

Devamını okuyun...

İsmail Koncuk Antalya’dan Seslendi ‘Birileri Hata Yapıyor Diye Çocuklarımız Şehit Olmasın’

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 'Terörü Lanetliyoruz' eylemi için geldiği Antalya'da, "Birileri hata yapıyor diye bizim çocuklarımız şehit olmasın. Birileri ihanet edecek, bizim çocuklarımız şehit, gazi olacak" dedi. Türkiye'deki 81 ilin Kamu-Sen Kadın Kolları temsilcileri, Muratpaşa İlçesi'ndeki Kışlahan Meydanı'nda 'Teröre Lanet' eylemine katıldı.

Devamını okuyun...

Kaş'ta Kan Bağışı Kampanyası

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Kaş'ta kan bağışı kampanyası KIZILAY Batı Akdeniz Kan Merkezi tarafından Kaş'ta kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Batı Antalya Kan Merkezi'nde görevli Dr. Erkan Kaya başkanlığında 7 kişilik ekip, kan bağışı otobüsüyle Kaş'a geldi.

Devamını okuyun...

Alanya Komediye Doyacak

Alanya Belediye Tiyatrosu'nun sahneleyeceği 'Bu Ne Vasiyet' adlı oyunun basın lansmanı yapıldı. Alanya Belediye Tiyatrosu'nun sahneleyeceği gazeteci Engin Anak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ve rejisörlüğünü Murat Atak'ın üstlendiği tek perdelik komedi oyunu 'Bu Ne Vasiyet'in prömiyeri, bugün yapılacak.

Devamını okuyun...

Antalya MMO İki Hafta’ da Üç Seminer Düzenledi

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 2 haftada 3 seminer gerçekleştirdi. Özel bir firma işbirliği ile "Buhar Cihazları ve Tesisatları" ,"Otel ve Hastanelerde Sprinkler Tesisatı ve Alınması Gerekli Yangın Tedbirleri" ayrıca Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) ile de" Işınım ile Yüzeyden Isıtma ve Soğutma Sistemleri" konulu seminer düzenledi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun