Menu
RSS

Salı, 02 Şubat 2016

Tayvan, Orkide Ve Oyuncaklarıyla EXPO 2016’da

EXPO 2016’ya katılım kararı alan Tayvan, büyükler için orkideler, çocuklar içinse Tayvan’a özgü oyuncaklarla EXPO 2016’da olacak. Proje Müdürü Chih-Hui Liu, “Çocukların geleceği için çok güzel bir yatırım. Çiçek ve çocuk olan temamızla orkide ve bambularla burada olacağız” dedi.

Devamını okuyun...

O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Emre Sertkaya Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Magazin

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz ve Hakan, Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de final gecesi yapıldı. Gökhan'ın takımından Emre Sertkaya finalde kazanan yarışmacı oldu. Finalde Aziz Kirazla yarışan Emre Sertkaya aldığı sms oylarıyla 2016 O Ses Türkiye’nin şampiyonu oldu.

Devamını okuyun...

Melekler Sivas’ta Galibiyet Arıyor

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Muratpaşa Belediyespor, bugün (çarşamba) Saat 13.00’de deplasmanda Sivas Belediyespor’la karşılaşacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi’nden Okan Yurt, Abdullah Özdeniz ikilisi yönetecek. Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Muratpaşa Belediyespor, bugün (çarşamba) deplasmanda Sivas Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Devamını okuyun...

Barış Çocukları Manço’yu Andı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, Barış Manço’nun 17. ölüm yıldönümünde ünlü sanatçı için bir anma gecesi düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Barış Manço’yu anma gecesine korist çocukların aileleri ve Manavgat halkı büyük ilgi gösterdi. Tayfun Yılmaz şefliğindeki 60 kişilik Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, sahneye ünlü sanatçının resminin bulunduğu tişörtlerle çıktı.

Devamını okuyun...

Kepez’den Ata’ya Minnet Kanı

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Kent Konseyi, yaklaşık otuz kadar paydaş kuruluş ile birlikte çok özel bir programa öncülük ediyor. Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Antalya’da ilklere imza atılacak. Kepez Kent Konseyi, bu yıl 101’inci yıl dönümü olan Çanakkale Zaferi için özel bir anma programı hazırlıyor.

Devamını okuyun...

Konyaaltı’nda Kültür Merkezi ve Cemevi

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. Gürsu Mahallesi’nde 306 ile 307 sokak kesişiminde bulunan 3285 parsel üzerine inşa edilen Kültür Merkezi ve Cemevi, son derece modern mimari yapısıyla bölgeye değer katıyor.

Devamını okuyun...

ATSO Akademi'den İş Dünyası Eğitim Çalışmaları

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından bu hafta “E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi”ile “ İş Veren Hakları Eğitimi” konu başlıklarında 2 farklı eğitim düzenleneceğini bildirdi. ATSO Akademi’nin Antalya iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ettiğini belirten Davut Çetin, eğitimlerle ilgili şu bilgileri verdi;

Devamını okuyun...

Antalya ZMO ‘Meslektaşımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz’

Meslektaşımız ve üyemiz Ziraat Mühendisi Mahmut Yücebaş 28 Ocakgünü Altınova Mahallesindeki işyerinden çıkışta uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır derecede yaralanmıştır. Bu saldırının öldürme amaçlı olduğu ve meslektaşımızı bir süredir para sızdırma amacıyla tehdit eden çete üyeleri tarafından bu eylemin gerçekleştirildiği anlaşılmaktadır.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun