Menu
RSS

Cumartesi, 20 Şubat 2016

Antalya’da Ambulans Ve UMKE Araçları Dağıtım Töreni

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ”Antalya’nın her mahallesinde ay yıldızlı bayrak nasıl dalgalanıyorsa, Cizre’nin her köşesinde de aynı şekilde dalgalanacak. Diyarbakır Sur’un Cizre’nin her köşesinde bu bayrak o hainler,teröristler bilsinler ki, o hainlere yardakçılar yapanlar bilsinler ki, o kazdıklara çukurlara o teröristleri bu millet gömecektir” dedi.

Devamını okuyun...

Demre'de Teröre Lanet Yürüyüşü Düzenlendi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Demre ilçesinde binlerce kişi teröre lanet yürüyüşü düzenledi. Demre Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ve ellerinde Türk bayrakları ve dövizler olan kalabalık, Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı da ölen 28 kişi için ilçe merkezinde sloganlar eşliğinde yürüdü.

Devamını okuyun...

Antalya’da RUNATOLIA Heyecanı Başlıyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Sağlıklı yaşamı hayat tarzı olarak benimseyen sporseverlerin katıldığı RUNATOLIA maratonu11’inci yılında 11 bin kişinin katılımı ile gerçekleşiyor. Türkiye’nin en büyük life style maratonu olan “Uluslararası Antalya Runatolia Maratonu” basını bilgilendirme toplantısı ile start aldı.

Devamını okuyun...

Kepez Mimaride Bir İlki Gerçekleştirdi

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Kepez Belediyesi, Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri projesi ile Türkiye’de mimarlık alanında ödül veren ilk belediye oldu. Kepez Belediyesi’nin, Antalya doğumlu ‘Bilge Mimar’ Turgut Cansever’in hatırasını yaşatmak amacıyla 2.’sini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Devamını okuyun...

CHP’li Budak’tan Turizmde ‘Acil Önlemler’ Raporu

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, turizmde gelinen nokta ve çözüm önerilerine ilişkin hazırladığı raporu Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a verirken, “Turizm ve bağlantılı sektörlerdeki çöküntünün boyutlarıyla örtüşen bir paket hazırlanmalı. Bir afet hali yaşanıyor. Partimizin acil alınması gereken tedbirlerle ilgili önerilerini kendisine sundum” dedi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Gündüz Torbacı Gece Hırsız

Antalya’da 16 ayrı iş yerinden LCD televizyon, fotoğraf makinesi gibi teknolojik ürünler çalan 29 yaşındaki Barış G., polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu tespit edilen G.'nin gündüz torbacılık gece ise hırsızlık yaptığını ortayı çıkardı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun