Menu
RSS

Pazartesi, 22 Şubat 2016

Antalya'da Yangın Paniği

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da sazlık alanda meydana gelen yangın paniğe sebep oldu. Dört ayrı noktada aynı anda çıkan yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Yangın, bugün öğle saatlerinde Güzeloba Mahallesi 2388 sokak üzerinde çıktı.

Devamını okuyun...

Akdeniz Üniversitesinde Olay: 15 Gözaltı

Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde iki karşıt grup arasında yaşanan gerginliğin ardından aralarında kızların da bulunduğu 15 öğrenci gözaltın alındı. Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Olbia Çarşısı içindeki Olbia Salonu'nda tanışma toplantısı yapan bir öğrenci grubunun toplantısına karşıt görüşlü öğrenciler müdahil olmak istedi.

Devamını okuyun...

ANTİKAD 2016 Yılı 2.Olağan Toplantısını Yaptı

ANTİKAD 2016 Yılı 2.olağan Toplantısı 18 Şubat 2016 tarihinde Akra Barut Otel’de gerçekleştirildi. Toplantı konuğu SMMM Merve Emek ‘ti. Toplantı ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Leman Sedef Tuna’nın Anakara ‘da yaşanan terör olaylarıyla ile ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirdiği konuşmayla başladı.

Devamını okuyun...

Manavgat Emniyeti'nden Fuhuş Ve Kumar Operasyonu

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Umuma Açık İstirahat ve Eğlence yerlerine yönelik yapılan çalışmalarda kumar oynayan üç kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca, bir eve yapılan baskında fuhuş yaptığı tespit edilen 8 kişi yakalandı.

Devamını okuyun...

Siber Saldırı Mobilden Gelebilir!

  • Yayınlandığı Kategori Teknoloji

ESET’in Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi nedeniyle yayınladığı araştırma, şirketlerde mobil güvenliğin pek de iç açıcı olmadığını ortaya koyuyor. İnternet bağlantılı telefon ve tabletler özel hayatta ve iş dünyasında giderek daha çok öne çıkmaya başladı.

Devamını okuyun...

MHP’li Günal: Vatandaşa Vergi ve Zam; Yandaşa Affa Devam!

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Maliye Bakanlığı 2016 yılı bütçe görüşmeleri sırasında söz alan MHP Antalya Milletvekili Doç. Dr. Mehmet GÜNAL, bütçe dışında özel hesaplardan bazı harcamaların yapıldığını ve bu harcamaların normal bir harcama gibi belgelendirilmediğini belirtti ve özel hesaptan kimlerin, nereye harcama yaptığını sordu.

Devamını okuyun...

Manavgat'ta Sineklere Geçit Yok

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipleri Manavgat’ta sineklerin yumurtlama dönemi olan kış aylarında kanal, sazlık, gölet ve su birikintilerini ablukaya aldı. Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın tüm ilçe ve mahallelerinde larva, pupa ve uçkun ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun