Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Perşembe, 25 Şubat 2016

Manavgat'ta Dilenci Operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Manavagat ilçesindeki sorumluluk bölgelerinde dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda 10’u çocuk 11’i kadın 21 kişi dilencilik yaparken yakalanarak haklarında yasal işlem uygulandı.

Devamını okuyun...

Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde Köpek Oyun Parkı Açıldı

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Gürsu Mahallesi’nde açılan Köpek Oyun Parkı’nın ikincisini, Siteler Mahallesi’nde hizmete açtı. Konyaaltı Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, evcil hayvan sahiplerinin, besledikleri hayvanlar ile keyifli vakit geçirebilecekleri, oyun oynayabilecekleri Köpek Oyun Parkı’nın ikincisini hizmete açtı.

Devamını okuyun...

Öğrencilerden ETO'o'ya Sevgi Seli

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor hazırlıklarını sürdürdü. Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o ise antrenmanı izlemeye gelen çocukların ilgi odağı oldu.

Devamını okuyun...

Antalya Runatolia’da AGC Adına Kamer Durdu Koşacak

Gazeteci atlet Kamer Durdu, 6 Mart’ta Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Runatolia Maratonu’nda Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) adına koşacak. 6 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirilecek Uluslararası Runatolia Maratonu’na yine Antalya Gazeteciler Cemiyeti adına katılacak olan gazeteci-atlet Kamer Durdu, koşacağı 21 kilometrelik half (yarı) maratonda oldukça iddialı.

Devamını okuyun...

Antalya'da Sinema Günleri Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Sinema Derneği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Sinema Günleri başladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Antalya Sinema Derneği işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Sinema Günleri'nin açılışı,

Devamını okuyun...

Antalya’daki Kuş Cenneti ’Yamansaz’ Yok Oluyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Turizm kenti Antalya'da şehrin merkezindeki kuş cenneti Yamansaz Gölü'nde su seviyesi 10 yılda 30 metre çekildi. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, Yamansaz'ın, yangın, yapılaşma ve kaçak avla yok edilmeden doğal haliyle bir parka dönüştürülerek turizme kazandırılmasını istedi.

Devamını okuyun...

Antalyalı Liseli Derin'in Sosyal Projesi

Antalya’da lise son sınıf öğrencisi Derin Topdemir, üniversite sınavlarına hazırlık yaparken sosyal proje kapsamında yardıma muhtaç çocukları eğlencede bir araya getirdi. Antalya’da lise öğrencisi Derih Topdemir’in geliştirdiği sosyal sorumluluk proje kapsamında çocuk şenliği düzenlendi.

Devamını okuyun...

Alanya'da Engelli Farkındalığı İçin Kitap Dağıtılacak

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Alanya Belediyesi, engelli farkındalığını oluşturmak için 3 bin 500 kitap dağıtacak. Alanya Belediyesi, fiziksel, görme ve işitsel engelli bireylerin dünyasını anlatan özel olarak hazırlanmış hikaye kitaplarını okullarda dağıtarak öğrencilerde engelli farkındalığı oluşturuyor. 3 bin 500 kitabın dağıtımına Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu’ndan başlandı.

Devamını okuyun...

Döşemealtı Vizyon Projelerle Şahlanacak

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeyi modern bir kente dönüştürecek olan 30 vizyon projeyi, yaklaşık 250-300 milyon liralık maliyetle 2017 yılı içinde tamamlayacağını kaydetti. Başkan Genç, geride bıraktığı iki yılda yaptıkları yatırımları ve gelecek 3 yıldaki vizyon projelerini gerçekleştirdiği toplantıyla anlattı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun