Menu
RSS

Perşembe, 04 Şubat 2016

SİYAD Başkanları Vali Türker'i Ziyaret Etti

SANAYİCİ ve İşadamları Dernek Başkanları (SİYAD) Antalya Valisi Muammer Türker'e nezaket ziyaretinde bulundu. Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Ali Eroğlu ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadıoğlu Vali Türker'i makamında ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Başkan Böcek’e ‘Devlet Hastanesi’ İçin Tam Destek

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

“Sağlık Bakanlığı’ndan hastane istiyoruz” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi’nde yer alan 15 bin 230 metrekare alana 150 yataklı devlet hastanesi yapımı için düğmeye bastıklarını söyledi. Şubat ayı olağan meclis toplantısı için bir araya gelen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, önergelerle birlikte 14 gündem maddesini karara bağladı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Gasp Çetesine 14 Yıl Hapis İstemi!

Antalya'da para karşı cinsel ilişki vaadiyle çağırdıkları 17 yaşındaki T.C.E.'nin boğazına bıçak dayayıp cep telefonunu gasp ettiği iddia edilen biri kadın 3 kişi, 14 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor. Olay 26 Kasım 2015 gecesi, saat 01.30 sıralarında Kepez İlçesi'nde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Disk/Emekli-Sen Antalya: Emeklilere Yapılan Sadistliktir

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Emekliler yaşadıkları ulaşım kartı sıkıntısını dile getirmek için Çallı’daki kart dağıtım merkezi önünde basın açıklaması yaptılar. Disk/Emekli-Sen Antalya Şube Başkanı Belkıs Özgen basın açıklamasında yaşlılar ve emeklilere büyükşehir belediyesinin vefasız davrandığını söyledi.

Devamını okuyun...

Meteoroloji'den Antalya İçin Kritik Uyarı: Fırtına Geliyor!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Meteorolojik Uyarı (Denizlerde Fırtına Ve İç kesimlerde Baca Gazı Zehirlenmesi) 05.02.016 Cuma günü Bölgemizin (Antalya, Muğla, Isparta, Burdur) iç kesimlerinde rüzgârın güney ve güneybatı (Kıble - Lodos) yönlerden kuvvetli eseceği beklendiğinden meydana gelebilecek soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Devamını okuyun...

80’lik Dedenin Yol Sevinci

  • Yayınlandığı Kategori Kemer

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Ulupınar Mahallesi'nde yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor. Ulupınar’da yaşayan 80’lik Hüseyin Akkelle ve eşi Hörü Akkele, yapımı devam eden Ulupınar Mahallesi Parke taşı döşeme işlemini yerinde denetleyen Başkan Vekili Ahmet Ali Güven ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can’a teşekkür ettiler.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun