Menu
RSS

Cuma, 05 Şubat 2016

Büyükşehir’den Dijital Takip

Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle birlikte vatandaştan gelen talep ve yapılan yatırımları yakından takip etmek için iş takip performans programını geliştirdi. Program sayesinde, Büyükşehir belediye tarafından gerçekleştirilen yatırımlar, rutin uygulamalar, vatandaşlardan gelen talepler yakından takip edilecek ve anlık olarak hangi süreçte olduğu tek tuş ile öğrenilebilecek.

Devamını okuyun...

Budak’tan Davutoğlu’na: Saray Onayı Var Mı?

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun terörle mücadele nedeniyle zarar gören, esnaf, çiftçi ve yurttaşlara yönelik açıkladığı eylem planını eleştirdi. Budak, “Başbakan eylem planı değil boş vaatler paketi açıkladı” dedi.

Devamını okuyun...

Tüm Çabalar Melike'nin Yaşaması İçin

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya'nın Finike İlçesi'nde oturan Yalçın ve Kıymet Argın çifti, doğuştan kalp rahatsızlığı olan kızları 12 yaşındaki Melike'nin tedavisi için destek bekliyor. Hasyurt Mahallesi'nde bir barakada oturan sera işçisi Yalçın ve Kıymet Argın çiftinin kızları Melike Argın'ın için yaşam mücadelesi veriyor.

Devamını okuyun...

Demre'de Çanakkale TIR’ı 7’den 70’e İlgi Gördü‏

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin içerisinde 4 bin savaş malzemesinin sergilendiği Çanakkale Gezici Müzesi TIR’ı Demreliler ile buluştu. Gezici müzeye akın eden Demreliler duygulu anlar yaşadı. Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale Ruhunu hatırlatmak ve yaşatmak amacıyla yola çıkan ‘Çanakkale Gezici Müzesi TIR’ının son durağı Demre ilçesi oldu.

Devamını okuyun...

Büyükşehir Bandosu’ndan Barış Manço’yu Anma Konseri

Büyükşehir Bandosu’ndan Barış Manço’yu anma konseri Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin gönlünde taht kuran unutulmaz sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 17. yılında, şarkıları ile andı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Antalya Büyükşehir Belediyesi Bandosu ve Orkestrası tarafından düzenlenen Barış Manço Anma Konseri, Antalyalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Devamını okuyun...

Antalya TÜRSAB Başkan Yardımcısı: Turizmde Krizi Fırsata Çevireceğiz

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, sektörün içinden geçtiği kriz dönemini fırsata çevirmek için yoğun bir çaba izinde olduklarını belirterek, vergi ve sigorta borçlarının ertelenmesi, seyahat acentalarına KOBİ desteği sağlanması, turizm gelirlerinin ihracattan sayılması konularında önemli ilerleme kaydettiklerini söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Evden Kaçan Çocuk Ormanda Aranıyor

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde ailesiyle tartıştıktan sonra dün evlerinin yakınındaki ormanlık alana gittikten sonra bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Mustafa Şevik'in bulunması için arama çalışması başlatıldı. Kemer İlçesi Beycik Mahallesi'nde oturan Mustafa Şevik, dün saat 14.00 sıralarında ailesiyle tartışarak evden ayrıldı.

Devamını okuyun...

Antalya'da Siber Suçlar Çalıştayı Yapılacak

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da Siber Suçlar Çalıştayı EMNİYET Genel Müdürlüğü, Antalya'da 8-12 Şubat tarihleri arasında merkez ve taşra teşkilatı personeli ile kamu kurumları, uluslararası kuruluşlar, yerli ve yabancı şirketlerin katılımıyla 'Siber Suçlar Çalıştayı' düzenleyecek.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun