Menu
RSS

Pazar, 07 Şubat 2016

Demirtaş’ın Eylem Çağrısı Antalya’da Olaylı Bitti

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, “Her akşam saat 19.00’da zulme karşı ses çıkarın. Barışa büyük bir ses çıkarsa, Ankara bu sese kulak tıkayamayacaktır” çağrısı, Antalya’da olaylı bitti. HDP Kepez İlçe binası önünde toplanan kalabalık ellerindeki eşyalarla ses çıkarmaya çalıştı.

Devamını okuyun...

CHP'nin Yeni Gençlik Kolları Başkanı Belli Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Gençlik Kolları'nın yeni Genel Başkanı 237 oy alan Emre Yılmaz oldu. CHP Gençlik Kolları'nın Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde gerçekleştirdiği 14. Olağan Kurultayı'ndaki sonuçlar belli oldu. Gerçekgündem.com'daki habere göre, 509 delegenin oy kullandığı kurultayda CHP Gençlik Kolları'nın yeni Genel Başkanı 237 oy alan Emre Yılmaz oldu.

Devamını okuyun...

Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı: 7/24 Görevdeyiz

Akdeniz’de artan düzensiz göç faaliyetlerinin engellenmesine yönelik Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yoğun tedbirler alınmaktadır. 05 Şubat 2016 günü saat 03:30’da, Sahil Güvenlik görevi esnasında; Kaş Çukurbağ Yarımadası önlerinde, lastik bot içerisinde bulunan 22 Suriye uyruklu düzensiz göçmenin, Meis Adası’na geçmeye çalıştığı tespit edilmiştir.

Devamını okuyun...

Kepez’in Yeşili Rant Kazandırdı

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Antalya’nın en fazla aktif yeşil alana sahip ilçesi Kepez, vatandaşın olduğu kadar en fazla emlak yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Tüm sosyal donatıların düşünülerek imar planlaması yapılması ya da eski mahallelerin yenilenmesi, lüks konut müteahhit firmalarının dikkatini çekiyor.

Devamını okuyun...

Muratpaşa’dan Ermenek Mahallesi’ne Yeraltı Konteyneri

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen asansörlü yeraltı sistem konteynerlerin montajları mahallelerde devam ediyor. Patenti Muratpaşa Belediyesi’ne ait olan ve atölyede üretilen asansörlü üçlü sistem yeraltı konteyneri Ermenek Mahallesi 1. Sokak’ta bulunan Levent Aydın Anadolu Lisesi’nin önüne montajı yapıldı.

Devamını okuyun...

Kepez’e Kalıcı Ve Büyük Hasta Konuk Evi

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Başkan Hakan Tütüncü, kiralık bir binada hizmet veren 32 yataklı hasta ve hasta yakınları konuk evi için 100-130 yatak kapasiteli modern bir tesis inşa edeceklerini söyledi. Kepez Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısında ilçe için önemli kararlara imza attı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun