Menu
RSS

Pazar, 11 Haziran 2017

İftar Yemekli Kumara Polis Baskını

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Eskişehir’de polis ekiplerinin 3 dernek binasına düzenledikleri baskında, tombala oynarken yakalanan 232'ye 227'şer lira idari para cezası verildi. Bir dernek binasının duvarında 'Her gün iftar yemeğimiz ve ikramımız vardır' yazısının asılı olması dikkat çekti.

Devamını okuyun...

Terk Ettiği Eve Akrabaları Kurşun Yağdırdı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde tartıştığı 3 yıllık eşi Hakan B.'yi terk eden Elif B.'nin akrabaları, Hakan B.'nin olduğu sırada eve kurşun yağdırdı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olay Darıca Nenehatun Mahallesi, Şair Baki Sokak'ta meydana geldi.

Devamını okuyun...

Her Gün Mutlaka Yıkamanız Gereken 8 Eşya

  • Yayınlandığı Kategori Saglık

Kadınlar ne kadar yorgun olurlarsa olsunlar evlerini temizlemek için mutlaka kendilerini bir şekilde vakit ayırır. Ama ne yazık ki evdeki çoğu eşyanın gerçekte her gün yıkanması gerektiğini bilmez. İşte çoğu kadının fark etmediği ve evde mikrop saçan 8 eşya…

Devamını okuyun...

Antalya Giritli’ye Ezici Çoğunlukla Sahip Çıktı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi’ndeki Giritli Parkı için yapılan referandumda Cumhuriyet, Üçgen mahalleleri seçmenleri oy kulandılar. Yapılan referandum sonuçları saat 18.30 itibariyle kesinleşti. Bu sonuçlara göre, Cumhuriyet Mahallesinde 1232 kişi oy kullandı. 1010 kişi HAYIR dedi, 221 kişi Evet dedi. 

Devamını okuyun...

10 Yaşındaki Ceylin, Kaçırıldı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 10 yaşındaki Ceylin Atik, oyun oynamak için gittikleri evlerinin önündeki parktan iki gün önce kaçırıldı. Dedesinin cep telefonuna "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesaj gelen kızın bulunması ve kaçıran şüphelilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Devamını okuyun...

Ayrı Yaşadığı Eşiyle İlişkisi Olduğunu Öne Sürdüğü Adamı Öldürdü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi'nde 48 yaşındaki Mehmet Ali T,. ayrı yaşadığı eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü 45 yaşındaki Mehmet Teke'yi bıçaklayarak öldürdü. Olay dün gece Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Ali T., ayrı yaşadığı eşi 45 yaşındaki Kadriye T. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Mehmet Teke ile tartıştı.

Devamını okuyun...

Bodrum'da Fuhuş Operasyonu: 6 Gözaltı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bodrum’da fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu 6 kadın ile kadınları para karşılığı erkeklere pazarladıkları ileri sürülen 2 Türk vatandaşı, polisin düzelediği operasyonla suçüstü yakalandı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun