Menu
RSS

Cuma, 02 Haziran 2017

76 Yalındaki Çiftçi Devrilen Traktörün Altında Kalıp Öldü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’in Ödemiş İlçesi'nde, devrilen traktörün altında kalan 76 yaşındaki Rafet Palamut, yaşamını yitirdi. Kaza, bugün öğle saatlerinde, Birgi'nin Taşpazar Mevkii Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. Tarlasına gitmek üzere yol çıkan Rafet Palamut, yönetimindeki 35 ZLK 11 plakalı traktörün direksiyon hakimiyetinin kaybetti.

Devamını okuyun...

Cezaevine Girmemek İçin Adliye Sarayında İntihara Kalkıştı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bursa’da, denetimli serbestlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden cezaevine gönderilecek olan 32 yaşındaki Cengiz Ataş, adliye sarayında, balkona çıkarak intihara girişiminde bulundu. Elindeki jiletle sol bileğini de kesen Cengiz Ataş, cumhuriyet savcıları ile polis memurların çabaları sonucu aşağıya indirildi.

Devamını okuyun...

Cenaze Yolunda Kaza: 3 Ölü, 1 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi'nden, Andırın İlçesi'ndeki yakınlarının cenaze törenine gidenleri taşıyan otomobil, kontrolden çıkıp 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü 68 yaşındaki Saim Sürmen ile eşi 60 yaşındaki Kifayet Sürmen ve yakınları 68 yaşındaki Yaşar Candemir öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. 

Devamını okuyun...

Boşanma Davası Çıkışı Eşine Ve Yakınlarına Kurşun Yağdırdı: 3 Ölü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Denizli Adliyesi önünde, boşanma davası çıkışı silahla dehşet saçan 59 yaşındaki K.S. eşine ve yakınlarına kurşun yağdırdı. Yüzlerce kişinin şaşkın bakışları arasında otomobilinden aldığı tabancayı peş peşe ateşleyen K.S.'nin kurşunlarına hedef olan baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve bacanağı 53 yaşındaki Ali Avcu ile eşi Şengül S. öldü.

Devamını okuyun...

'Teravihe' Diye Çıktı, Kendini İncir Ağacına Astı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Denizli’de bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Abdullah Sökel, kendini çamaşır ipiyle incir ağacına asarak yaşamına son verdi. Pamukkale İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Dimbilli Caddesi'nde yaşayan evli 3 çocuk babası Abdullah Sökel, dün teravih namazına gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun