Menu
RSS

Deniz Baykal Antalya’da Nikah Şahidi Oldu!

Deniz Baykal Antalya’da Nikah Şahidi Oldu!

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Demre'de Nuri Kahya ile Zeynep Coşkun'un düğün törenine katıldı. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu'nun kıydığı nikahta Zeynep Coşkun'un şahitliğini Deniz Baykal, Nuri Kahya'nın şahitliğini ise eski Milletvekili ve işadamı Hasan Önal yaptı.

Demre'deki Matar Tarım'ın ortaklarından, aynı zamanda turizmci olan Şerife-Salih Kahya çiftini oğlu işadamı Nuri Kahya ile Demre'deki sera üreticilerinden Tahsin-Ümran Coşkun çiftinin kızı iş kadını ve Rusça tercüman Zeynep Coşkun, Demre Düğün Salonu'ndaki muhteşem törenle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikahını Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu kıydı. Zeynep Coşkun'un şahitliğini CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Nuri Kahya'nın şahitliğini ise eski Antalya Milletvekili ve işadamı Hasan Önal yaptı.

Nikahın ardından Deniz Baykal, evlilik cüzdanını Zeynep Coşkun'a verdi.

Deniz Baykal, "Kendisini yetiştirmiş, genç yaşta ülke ekonomisine katkı sağlamaya başlamış iki gencimizin nikah törenlerine hep birlikte şahitlik ettik. Bu iki gencimize hepiniz adına mutluluklar diliyorum. Gelinimiz biraz geç 'evet' dedi.

Bu mutluluğun işareti. Düşünülerek söylenmiş bir evet. Ülkemize hizmet etmelerine, yetiştirecekleri çocukların da bu ülkeye faydalı birer insan olmasını diliyorum" dedi.

Çift gece boyunca dans edip, arkadaşlarıyla oynadı.

yukarı çık
0
Paylaşım