Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: CHP’nin Deniz Baykal Dönemini Özledim

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: CHP’nin Deniz Baykal Dönemini Özledim

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Deniz Baykal dönemini özlediğini belirterek, "Geçmişten beri Cumhuriyet Halk Partisi'yle Deniz Baykal dahil farklı partilerle görev yaptık ama her zaman birbirimize saygı duyduk. Antalya'da saygı duyduk,

kendisine de genel başkanımız kadar hürmet gösterdik. Şimdi o parti eski parti değil. Atatürk'ün kurduğu parti değil. Atatürk bu partiyi kurduğu zaman halkımızın yüzde yüzü destek veriyordu doğru mu?

Peki bugün Cumhuriyet Halk Partisi yüzde kaç oy alıyor? Yüzde 20 ile yüzde 25 arası bir oy alıyor." dedi.

Haberin Videosu:

Antalya'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aksu ilçesindeki vatandaşlara hitabının ardından, Kemer ilçesindeki mitinge katıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kemerlilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kemer Belediye Başkanı Yusuf Uras'ın proje tanıtım toplantısı için Kemer'e geldiğini hatırlatan Çavuşoğlu, bereketli bir gün olduğuna değindi.

Seçimlere 5 gün kala Kemer'e özellikle gelerek bazı mesajlar vermek istediğini kaydeden Çavuşoğlu, "Hiç yorulmadan takip ediyorum, yılmadan gece-gündüz çalışıyorsunuz. El ele, omuz omuza verdiniz çalıştınız, sizlere gönül dolusu teşekkür ediyorum.

İnşallah bunun hakkını 5 gün sonra alacağız. Fırsat buldukça sadece Kemer'de değil Antalya'da ve ilçelere çalışmalara destek vermeye geliyorum. Uyum içinde çalışıyoruz." dedi.

31 Mart'ın önemine değinen Çavuşoğlu, Antalya ve Kemer için hayati derecede olduğunu belirtti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Menderes Türel'in kente kazandırdığı hizmetleri ele alan Çavuşoğlu, kendisine yaptığı yatırımlar için teşekkür etti.

Çavuşoğlu, ilçe bakımından, Kemer'in hak ettiği yerde olmadığına dikkat çekti. Çavuşoğlu, "Kemer Belediyesi olarak hizmetin çok gerisindeyiz. Bunu kabul edelim. Maalesef Kemer'de yerel yönetim bakımından hiçbir hizmet görmemiş. Ama 31 Mart'ta artık bunu değiştirmemiz gerekiyor.

Sizlerin oylarıyla Yusuf Uras'ı başa getirdiğimizde hep birlikte çalışarak yerel yönetimler bakımından gerekenler yapılacaktır. Devlet olarak Kemer'i hiçbir zaman ihmal etmedik. Hastane dediniz, yaptık. Çocuklarımıza okullar dediniz, yaptık. Yollarımızı, tünellerimizi yapıyoruz.

Fakültemizi açtık. Denizcilik Fakültesi şuandaki binada riskler var en kısa zaman da fakültemiz Antalya'dan buraya taşınacak. Yüksekokulumuza da pastacılık, fırıncılık yeni gibi bölümler açarak üniversiteye doğru götürmeye başlayacağız. Devlet olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz.

Önümüzdeki dönemde atmamız gereken adımlar var." ifadelerini kullandı. Kemer'in sadece Türkiye'nin ve Antalya'nın değil, dünyanın en gözde turizm beldelerinden birisi olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, daha iyi yerlere gelmesi gerektiğinin altını çizdi.

yukarı çık
0
Paylaşım