Menu
RSS

Konyaaltı'nda Cadde Ve Sokaklar Numaralandırıldı

Konyaaltı'nda Cadde Ve Sokaklar Numaralandırıldı

Konyaaltı Belediyesi mahalle statüsü kazanan tüm köylerde sokak levha çalışmalarını tamamladı. Eskiyen ya da kırılan cadde ve sokak levhaları yenilendi. Tüm mahallelerin isimleri tabelalarla belirtildi. Konyaaltı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü Numarataj Servisi,

30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerin sokak numaralarını belirledi.

Buna göre Doyran Bölgesi'nde Kır, Gökcan, Çamlıbel, Doyran, Karatepe ve Dağ Mahalleleri ile Çakırlar Bölgesi'nde Suiçecek, Zümrüt, Demircilik, Aydınlık, Yenimahalle ve Kumçay mahallelerinde sokaklar, sokak levhalarıyla tek tek numaralandırıldı.

Yayla bölgesi olan Saklıkent'in Karçukuru mevkiine kadar Konyaaltı'nda tüm cadde ve sokaklar tek tek numaralandırıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ne geçilmesiyle birlikte adres tespitlerinin kolaylıkla yapılabilmesi bakımından sokak ve yön levhalarını yenilediklerini bildirdi.

Başkan Böcek, cadde üzerinde levhaların tümüyle yenilendiğini ve binaların kapı numaralama çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Muhittin Böcek, bununla birlikte 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerde, sokak levhası çalışmalarını da tamamladıklarını kaydetti.

Başkan Muhittin Böcek, yeni tabelalarda yer alan sokak ve mahalle isimleri ile tanıtım numaralarının, vatandaşların adres bulmasında kolaylık sağladığını vurguladı.

yukarı çık
0
Paylaşım