Menu
RSS

Muratpaşa iyi Parti Esnafa Türk Ve Azerbaycan Bayrağı Dağıttı

Muratpaşa iyi Parti Esnafa Türk Ve Azerbaycan Bayrağı Dağıttı

Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına saldırması üzerine başlatılan operasyonlara İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’ndan da büyük destek geldi. Azerbaycan’a destek amacıyla Soğuksu Mahallesi’nde esnaflara Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıtan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur,

“Biz iki devlet, bir milletiz. Her zaman Can Azerbaycan’ın yanındayız” diye konuştu.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, yönetim kurulu ile birlikte tam kadro Azerbaycan’a destek amacıyla Soğuksu Mahallesi’nde esnaflara Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttı. Başkan Tayfur, “Azerbaycan, Türkiye Cumhuriyeti için biliyorsunuz 'tek millet iki devlet'.

Her bir Türk vatandaşı Azerbaycan’a 'can Azerbaycan' der. Biz onlardanız, onlar da bizden. Her zaman olduğu gibi haklı davasında can Azerbaycan'ımızın yanındayız” diye konuştu.

Semih Tayfur: Azerbaycan Dost Değil, Kardeş Ülkedir

Esnafları tek tek dolaşarak hem sorunlarını dinleyen hem de Türk ve Azerbaycan Bayrağı dağıtan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Yönetim Kurulu üyelerim ile birlikte Azerbaycan ordusunun ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla esnaf ve

vatandaşlarımıza Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttık. Çünkü Azerbaycan dost değil, kardeş ülkedir” dedi.

Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirten esnaflar ise, dağıtılan Türk ve Azerbaycan bayrağını işyerlerine astılar. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Yönetim Kurulu’nun başlattığı Azerbaycan’a destek hareketi ile ilgili konuşan bir esnaf,

“Bu çalışmadan dolayı İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na teşekkür ediyorum. Azerbaycan ve Türk Bayrağı’nı iş yerimize asarak Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu her daim göstereceğiz” dedi.

Başkan Tayfur ise, “İşgalci Ermenistan’ın Karabağ’da sivilleri hedef almasından sonra Azerbaycan ordusunun başlattığı hareketi desteklemek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Ermenistan tarafından Azerbaycan’a yönelik başlatılan saldırı sonrası

bizlerde Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bugün Soğuksu Mahallesi’nde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Azerbaycan ve Türk Bayrağı dağıtarak gösterdik. Türk milleti her zaman olduğu gibi bu harekette de Azerbaycan halkının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Biz de İyi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak, Azerbaycan ordusunun ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla esnaf ve vatandaşlarımıza Türk ve Azerbaycan bayrağı dağıttık. Ve Muratpaşa’nın dört bir yanına dağıtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle Temsilcilerine Onur Belgesi

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, Soğuksu Mahallesi temsilcileri Muzaffer Şallı ve Semra Cürek’e İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları ve hizmetleri için ‘Onur Belgesi’ verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım