Menu
RSS

Türel: Biz Kazandığımızda Antalya Hep Kazandı

Türel: Biz Kazandığımızda Antalya Hep Kazandı

Antalya’yı birçok ilkle tanıştırdıklarını anlatan Başkan Türel, “Biz göreve geldiğimizde Antalya’da köprülü kavşaklar yoktu, hafif raylı sistem yoktu. 10 sene önce Varsak’a tren getireceğiz deseydim herkes bana gülerdi. Bu hayaller Antalyalıların destekleriyle gerçek oluyor” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ispartalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek üyelerine seslenen Başkan Türel, “Önemli bir seçim sürecindeyiz yaşamım boyunca bu şehre güzellik katmaya bu şehre katkı sağlamaya adeta kendisini adamış bir insanım. Hacı Bayram Veli’nin çok güzel bir sözü var.

İnsan gönlünde ne var ise tozun toprağın arasında şehirde onu inşa eder diyor. Gönlü taş olanın şehri taş olur diye gönlü aşk ile dolanın şehri gülistanlık olur diyor. Antalya’yı gülistanlık bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Antalya’ya hep değer katmaya çalıştıklarını belirten Türel, “Hamasetle, siyasetle çok işimiz olmadı. 15 yıllık siyasi yaşamımda hep önce Antalya dedim sonra siyaset dedim. Antalya’mıza hizmet için siyaset yapıyoruz ve bununda hakkını vermeye çalışıyoruz” dedi.

Biz kazandığımızda Antalya hep kazanmış

Başkan Türel şöyle devam etti: “Antalya’mızın geleceğine imza atacağımız bir tarihtir 31 Mart. Biz şimdi metro yapacağız diyoruz. Keşke bizden önce yapsalardı.

Eğer benim şu anda yürütmekte olduğum 44 km’lik raylı sistemi bizden önceki dönemde yapsaydı belki ben Metro’yu şimdi bitiriyor olurdum. Biz kazandığımızda Antalya hep kazanmış, biz kaybettiğimizde Antalya hep kaybetmiş.

Şimdi biz metro yapacağız diyorum. Buradan soruyorum bizden başka metroyu Antalya’da yapabilecek kim var? Yapamadılar ve yapamazlar.”

Önce Antalya sonra siyaset

Başkan Menderes Türel, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Antalya bizim geleceğimiz. Antalya bizim hayatımız. Burada doğup büyümüşüm. Antalya siyasetin kısır çekişmelerine kurban edilmeyecek kadar güzel bir şehirdir.

O yüzden önce Antalya sonra siyaset diyoruz. Antalya’ya en iyi hizmeti kim yapıyorsa lütfen bunun muhasebesini yapalım ki 31 Mart’tan sonra Antalya kaybetmesin diyoruz.

Sizleri bir dünya şehrinde yaşamanın ne olduğunu daha iyi hissettirmeye çalışacak bir anlayışla yolumuza devam diyoruz.”

yukarı çık
0
Paylaşım