Menu
RSS

500 TL İçin Anneannesini Öldürdü

500 TL İçin Anneannesini Öldürdü

Adana'da 27 yaşındaki bir genç, 500 TL için anneannesini boğarak öldürdü. 500 TL için anneannesini boğarak öldüren 27 yaşındaki İsmail Canik'in bir de anneanesinin cenazesinde yakınlarını kandırmak için uzun süre ağladığı ifade edildi. Cinayet Büro Amirliği;

yaptığı incelemeler ve çalışmalardan sonra katil torunu yakaladı! Cinayetin 500 TL için işlendiği ortaya çıktı! 27 yaşındaki ananene katili İsmail Canik'in cezası belli oldu

YAŞLI KADININ BİN TL'SİNİ ALDI

DHA'da yer alan habere göre Elif Tul'un yapılan otopsisinde boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Polis, evdeki kapılarda zorlama olmadığını ve kadının cebindeki 1000 lirasının çalındığını saptadı.

Ekipler, katil zanlısının Tul'un yakınlarından biri olabileceğini değerlendirerek yaptıkları araştırmada, yaşlı kadının yakınlarını tek tek sorguya aldı.

Elif Tul'un işsiz torunu İsmail Canik, sorgusunda şüpheli tavırlar sergileyip, çelişkili ifadeler verince gözaltına alındı.

"500 TL BORÇ VERMEDİ"

Canik, emniyetteki çapraz sorguda anneannesini öldürdüğünü itiraf etti. 4 bin lira kredi kartı borcu olduğunu öne süren İsmail Canik, "Borcumdan dolayı eşimle kavga ettik. İşsiz olduğum için anneannemin yanına giderek 500 lira borç istedim.

Parayı vermeyince çarşafla boğdum. Olaydan sonra sürekli evin önünden geçtim" dedi. Mahmekeye çıkarılan Canik, tutuklandı.

MAHKEMEDE "ÖLDÜRMEDİM" DEDİ

Adana 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan İsmail Canik anneannesini öldürmediğini iddia etti. Duruşmada, sanığın, emniyetteki ifadesinin bulunduğu tutanakta imzası yer alan polis memurları tanık olarak dinlendi.

Polis memurları, sanığın, avukatı huzurunda ifadesini aldıklarını belirterek, "Kendisi ifade verebilecek durumdaydı. Herhangi bir olumsuz duruma rastlamadık" dedi.

"BASİT HAKSIZ TAHRİK" UYGULANDI

Mahkeme heyeti, sanığı 'üst soya karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına mahkum etti. Daha sonra heyet, 'basit haksız tahrik' gerekçesi ve sanığın duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak cezayı 20 yıla indirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım