Menu
RSS

Antalya’da Avni Tolunay Caddesi Asfaltı Yenileniyor!

Antalya’da Avni Tolunay Caddesi Asfaltı Yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Avni Tolunay Caddesi'nde 10 Şubat Cumartesi gününden itibaren asfalt yenileme çalışması başlatacak. Etap etap gerçekleştirilecek çalışma boyunca trafik diğer şeritten gidiş geliş olacak şekilde verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi UKOME Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Avni Tolunay Caddesi'nde yapılacak asfalt yenileme çalışmaları 10 Şubat- 20 Nisan 2018 tarihleri arasında etap etap gerçekleştirilecek.

İlk etap çalışma Avni Tolunay Caddesi'nin Narenciye Caddesi ile Perge Bulvarı arasında kalan kısmının doğu aksında gerçekleştirilecek ve 20 gün sürecek. İkinci etapta aynı bölümün batı aksı asfaltlanacak ve bu çalışma da 20 gün sürecek.

Üçüncü etap ise Avni Tolunay Caddesi'nin Perge Bulvarı ile Çınarlı Caddesi arasında kalan kısmı doğu aksında 15 gün, batı aksında 15 gün olarak planlandı.

Çalışmalar boyunca caddenin açık olan bölümü ikiye bölünerek gidiş-geliş olacak şekilde çalıştırılacak. Vatandaşların mağdur olmaması ve trafik akışının sürekliliğinin sağlanması için sürücülerin yönlendirme levhalarını dikkate almaları istendi.

yukarı çık
0
Paylaşım