Menu
RSS

Antalya’da Kemer'e Asırlık Zeytin Ağaçları

Antalya’da Kemer'e Asırlık Zeytin Ağaçları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer 1 Kavşağına barışın simgesi asırlık zeytin ağaçları dikti. Kemer'e gelen misafirleri ilçenin girişinde 250 yıllık zeytin ağaçları selamlayacak. Büyükşehir Belediyesi, Kemer'i hak ettiği hizmetlerle kavuşturmaya devam ediyor.

Kemer Liman Caddesi'ni bambaşka bir görünüme kavuşturan, ilçenin girişindeki Atatürk Caddesi'ni parke taştan kurtarıp, sıcak asfaltla kaplayan Büyükşehir Belediyesi, Kemer'i güzelleştiriyor.

Kemer'i turizm sezonuna hazırlayan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kemer 1 Kavşağına çiçek ve fidan dikiminin yanı sıra yaşları 150- 250 arasında üç zeytin ağacı dikti.

ATATÜRK CADDESİ'NE 25 BİN ÇİÇEK

Kemer'in yaz aylarında daha estetik ve güzel görünmesi için yoğun bir tempoyla çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 1950 metre uzunluğundaki Atatürk Caddesi'nde de çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları yapıyor.

Bu kapsamda Atatürk Caddesi'ne 3100 metrekare çimlendirme, 160 ağaç dikimi, 1234 bitki dikimi, 25 bin mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım