Menu
RSS

Antalya Kaş Bezirganlılardan Türel'e Yol Teşekkürü

Antalya Kaş Bezirganlılardan Türel'e Yol Teşekkürü

Kaş ilçesi Bezirgan Mahallesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e mahalle halkı 50 yıllık yol sorunlarını çözdüğü için teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yapımı süren Kaş Bezirgan'ı direkt Akdeniz'e bağlayacak

yeni bağlantı yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Türel, daha sonra Bezirgan Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Bezirganlılar, yerel seçim öncesinde kendilerine yol sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

81 yaşındaki Hasan Kılınç, 50 yıldır dedelerinin, babalarının bu yol için uğraştığını, pek çok siyasetçinin söz verdiğini ama Başkan Türel'in sözünü tuttuğunu belirtti. Kılınç, mutluluğunu, "Yarım asırlık mevzuyu Sayın Türel çözdü.

Memleketimize en büyük hizmeti yaptın. Ne mücadeleler ne sözler verildi bu yol için. Ama senin gibi bir delikanlı belediye başkanı geldi, 50 yıldır kimsenin yapamadığı yaptı. Allah razı olsun" sözleriyle ifade etti.

Dağları Kırdık Yolları Açtık

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de “Sizler için ne yapsak azdır, sizler en iyisine layıksınız. İşte ne yılın son günü ne de tatil diyoruz çalışıyoruz ve sizlere geliyoruz. Bezirgan'da sizlerin mutluluğu ile yılın yorgunluğunu atıyoruz" dedi.

Sürekli takipte olduğu Kaş Bezirgan-Kalkan yolunu incelemek için geldiğini söyleyen Türel, Büyükşehir ekiplerinin dağları adeta peynir gibi kesip yeni yollar açtığı ifade ederek, "Yerel seçimlerden önce Bezirganı ziyarette bulunmuştum.

Vatandaşlarımız virajlar nedeniyle Kalkan'a ulaşımda büyük tehlike ve sıkıntı yaşadıklarını belirtmişti. Ben de seçilince bu yolunuzu yapacağım demiştim.

Seçilir seçilmez çalışmalara başladık. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerimiz Bezirgan'ı direkt Akdeniz'e bağlayacak yeni yolu adeta dağları kırarak açtı" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel, vatandaşlara verdiği her sözü bugüne kadar gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım