Menu
RSS

Cuma, 01 Temmuz 2016

Konyaaltı Belediye Meclisi Terörü Lanetledi

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığında yılın ilk yarısının son meclis toplantısı için bir araya gelen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, yeni komisyon üyelerini belirledi. Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeleri, Konyaaltı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Devamını okuyun...

Muratpaşa’da Camilere Gül Suyu

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi; Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesinde genel temizliğini yaptığı camilere gül suyu sıktı. İlçedeki tüm ibadethaneleri periyodik olarak temizleyen Muratpaşa Belediyesi; bu gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı için camilere gül suyu da sıkıyor.

Devamını okuyun...

Serik Belediyesi’nin Temmuz Meclisi Yapıldı

Serik Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın yönettiği oturumda, 13 gündem maddesi görüşüldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'e yaptırılacak kültür merkezinin yerinin Büyükşehir'e 25 yıllığına tahsis edilmesi konusu kabul edilirken, Belediye Başkanı Çalık kültür merkezinin içinde sinema, konferans ve sergi salonları olacağını söyledi.

Devamını okuyun...

Cuma Namazında ‘Canlı Bomba’ Paniği

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Adana'da cuma namazında korkutan olay. Bir anda ayağa kalkıp koştu, imamın elindeki mikrofonu aldı. Cemaat 'canlı bomba' olduğu düşünülen adamı etkisiz hale getirdi, cami tahliye edildi. Görüntülerde vatandaşların 'canlı bomba' sanılan adamı linç etmeye çalıştığı görüldü.

Devamını okuyun...

Başkan Sözen Çalışanlarıyla Bayramlaştı

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye çalışanlarıyla işyerlerinde ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Her bayram, kesintisiz olarak temizlik personelinden, park bahçeler çalışanına, asfalt şantiyesindeki işçilerden, sosyal çalışanlara kadar hiç kimseyi atlamadan tek

Devamını okuyun...

Konyaaltı’nda ‘Ramazan Bayramı’ Denetimi

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede tatlı imalathaneleri ile pastanelerde denetimlerde bulundu. Halk sağlığının korunması, sofraların sağlıklı yiyecekle buluşması amacı doğrultusunda Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler;

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun