Menu
RSS

Pazar, 10 Temmuz 2016

Düğün Konvoyunda Kaza: 20 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde gelin arabasının da karıştığı zincirleme trafik kazasında 20 kişi yaralandı Edinilen bilgilere göre kaza, öğle saatlerinde Erciş-Adilcevaz karayolu üzerindeki Aşağı Süphan köyü yol ayrımında meydana geldi.

Devamını okuyun...

Bodrum Alev Alev Yanıyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Bordrum'da piknikçilerin neden olduğu belirtilen yangın, yakındaki tarım arazisi ve zeytinliklere de sıçradı. İlk belirlemelere göre 15 hektarlık alanda etkili olan ve rüzgâr nedeniyle kontrol atına alınmakta zorluk çekilen yangına havadan ve karadarn müdahalenin sürdüğü bildirildi.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Uyuşturucu Operasyonları Durmak Bilmiyor

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde jandarmanın çalışması kapsamında uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı. Manavgat'a bağlı turizm bölgelerinden Side ve Çolaklı'da yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Selimiye ve Çolaklı Jandarma Karakolu ekipleri çalışma başlattı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Skandal Öğrenci Dövmenin Cezası: 2 Bin 24 TL

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, ortaokul öğrencisini döven sınıf öğretmeni, 2 bin 240 TL para cezasına çarptırıldı. İlçeye bağlı Tatköy Mahallesindeki Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulunda 3 ay önce, 5. sınıf öğrencisi M.E.A’yı (11) sert sopayla dövdüğü iddiasıyla hakkında dava açılan sınıf öğretmeni M.O.K’nin yargılanmasına, Korkuteli Asliye Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Devamını okuyun...

Antalyalılar Dikkat O Mahallelerde Sular Kesilecek

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 5 mahallede 24 saat su kesintisi uygulanacağı kaydedildi. Tonguç Caddesi üzerinde yapımı devam eden hemzemin geçiş ve kavşak çalışması nedeniyle ASAT Genel Müdürlüğü Su Şebeke ve Arıtma Tesisleri Dairesi

Devamını okuyun...

Şemdinli’de Hain Tuzak: 4 Şehit

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Olay bugün öğlen saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Aktütün yolunda meydana geldi. PKK'lı teröristler yola önceden döşedikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. İlk belirlemelere göre patlamada 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun