Menu
RSS

Perşembe, 14 Temmuz 2016

Manavgat’ta Yaylada Kitap Okuma Etkinliği

Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi tarafından başlatılan ‘Yaylada Kitap Okuma Projesi’ kapsamında 4 yılda 10 bin 439 kitap yaylada okur ile buluşturuldu. Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi, ‘Yaylada Kitap Okuma Projesi’ kapsamında yaylalardaki vatandaşları kitaplarla buluşturmaya devam ediyor.

Devamını okuyun...

Sosyal Belediyecilik Kepez’de Yaşanıyor

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepezlilerin daha modern ve mutlu bir yaşam sürmesi için çabalayan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, bürokratları ile mahalle sakinlerini bir araya getirdiği toplantılara devam ediyor. Sosyal belediyecilik politikasından taviz vermeyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, üçüncü mahalle meclisi toplantısını Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Devamını okuyun...

Kepez’de Bu Yıl Hedef 280 Km Asfalt

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi, 2016 sathi asfalt sezonunu dualarla açtı. Bu yıl Kepez’de, 150 km’si sıcak, 130 km’si de sathi olmak üzere 280 km asfalt çalışması yapılacak. Kepez Belediyesi, 2016 sathi asfalt sezonunun açılışı dolayısıyla tören düzenledi.

Devamını okuyun...

Antalyalılar Aman Dikkat! Yine Aynı Taktikle Arıyorlar

Antalya Valiliği, geçen Haziran ayında olduğu gibi, son günlerde yine Antalya Valiliği’nden aradığını söyleyen kötü niyetli bazı kişilerin, hayırsever kişi ve kuruluşlardan yardım talebinde bulunduğu konusunda uyardı. Vali Münir Karaloğlu ve Antalya Valiliği adını kullanarak yardım talep eden bu kişilere itibar edilmemesi istendi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Şüpheli Çanta Alarmı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya kent merkezinde polisi alarma geçiren şüpheli çantadan bir kişinin eşyaları çıktı. Olay, saat 17.30 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Kale Kapısı’nda yaşandı. Şüpheli çanta ihbarı üzerine polis alarma geçerek geniş güvenlik önlemi aldı.

Devamını okuyun...

Türel’in Ücretsiz Sahil Vaadi Bitti Mi ?

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Menderes Türel'in göreve geldikten sonra “Ücretsiz Konyaaltı Plajı Antalya’ya iyi gelecek” sloganıyla yola çıktığı projenin ömrü uzun sürmedi. Türkiye’nin ve Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde vatandaşlara ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulamasının artık görevliler tarafından “parasını ödemeyenlerin elbiseleri atılacaktır.” uygulamsına dönüştürüldüğü gözlendi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun