Menu
RSS

Cuma, 15 Temmuz 2016

Yıldız Futbolcular Antalya'da

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında oynanacak maç için dünya yıldızı Hazard, Puyol, Deco ve Abidal Antalya'ya geldi. Eto'o, "Bu maçın yıldızı Messi ya da Hazard olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" dedi.

Devamını okuyun...

SOLOTÜRK, Kemer’de Uçacak

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SoloTürk, Kemer İlçesi'nde yapacağı gösteri uçuşu öncesi son hazırlıklarını yaptı. Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın akrobasi timi SoloTürk, Kemer'de gösteri uçuşu yapacak.

Devamını okuyun...

Tütüncü’den Hizmet Gezisi

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi tarafından hizmete geçirilen ve yapımı devam eden hizmetlerin tanıtıldığı Hizmet Tanıtım Turu projesinin ilki gerçekleştirildi. Antalya’nın arka bahçesi olarak görülürken sanat, spor, sağlık ve daha bir çok alanda ilklerin yaşandığı Kepez bölgesinde, Başkan Hakan Tütüncü’nün hizmet dönemlerinde yapılan pek çok yenilik düzenlenen proje ile tanıtıldı.

Devamını okuyun...

18 Yaşındaki Genç Yaşam Savaşını Kaybetti

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya ilçesinde geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür yoğun bakımda tedavisine devam edilen 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Uğur Koçak,12 Temmuz günü plakasız motosikletiyle Seki Mahallesi'nde bir araca arkadan çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun