Menu
RSS

Cumartesi, 16 Temmuz 2016

Antalya’da Darbe Girişimi Protestoları

Antalya’da dün yaşanan darbe girişimine yönelik protestolar sürüyor. Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda dünden beri devam eden protestolara Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği (Özgür-Der) ve Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Antalya şubeleri de eklendi.

Devamını okuyun...

Demre’de Makilik Alanda Yangın Çıktı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Demre İlçesi'nde makilik alanda çıkan yangında 6 dekar alan zarar gördü. Demre'ye bağlı Köşkerler Mahallesi Dere Vadisi'ndeki makilik alanda yangın başladı. İhbar üzerine yangına Demre Orman İşletme Şefliği ‘ne bağlı ekipler müdahale etti.

Devamını okuyun...

Domuz Avına Çıkan Adam Kalp Krizinden Öldü

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Gazipaşa İlçesi'nde oturan 66 yaşındaki Mustafa Akgün, domuz avında geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Gazipaşa'ya bağlı Yeniköy Mahallesi'nde oturan Mustafa Akgün, bahçesine zarar verdiği gerekçesiyle tüfekle domuz avlamak için dün sabah ormanlık alana gitti.

Devamını okuyun...

Antalya’da Gözaltına Alınan Komutanlar Ankara’ya Gönderildi

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Darbe girişimine karıştıkları iddiasıyla Antalya'da gözaltına alınan Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan ve Burdur Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sema Yazar Semt Polikliniği'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun