Menu
RSS

Çarşamba, 27 Temmuz 2016

Son Taktik Başkan Uysal’dan

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sakarya’da gerçekleştirilecek Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası’na katılacak belediye çalışanı Alican Tekbaş’a son taktiği verirken “Ama sportif başarıdan da önce, sporun barış, kardeşlik, sevgi ve saygı olduğunu unutmamak içinden geçmekte olduğumuz şu dönemde her şeyden daha önemlidir” dedi.

Devamını okuyun...

Alanya’da 25 Akademisyen Gözaltına Alındı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya İlçesi Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nden 25 akademisyen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri sabah saatlerinde Antalya’nın Alanya ve Gazipaşa ilçeleri ile Isparta’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Devamını okuyun...

AESOB Başkanı Dere’den Antalyalı Esnafa ‘Yapılandırma’ Uyarısı

AESOB Başkanı Dere, esnafın kefalet kooperatiflerinden aldığı kredilerin yapılandırılması için son tarihin 29 Temmuz olduğunu hatırlattı. Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatiflerinden alınan kredilerin ödeme yapılandırması ile ilgili esnafı uyardı.

Devamını okuyun...

Antalyaspor’da Lokman Gür İle Yollar Ayrıldı

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalyaspor’da, geçtiğimiz sezon 3 yıllık yeni sözleşme imzalanan Lokman Gör’ün sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedildi. Antalyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Lokman Gör ile 20.06.2012 başlangıç ve 31.05.2018 bitiş tarihli sözleşmemiz bugün itibariyle karşılıklı olarak sonlandırılmıştır.

Devamını okuyun...

Manavgat Belediyesi Tarihi Zindan Kalesi’ni Temizliyor

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediyesi, Roma dönemine ait, I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olan tarihi Zindan Kalesi’nde çevre temizliği yapıyor. Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Roma dönemine ait, I. ve III. Derece Arkeolojik Sit Alanı olan tarihi Zindan Kalesi’nde çevre temizliği yapıyor.

Devamını okuyun...

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Tutuklandı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun