Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Pazar, 03 Temmuz 2016

Otel Havuzunda Minik Minel’in Feci Ölümü

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde ailesiyle tatile geldiği otelin havuzunda bacağı vakum borusuna sıkışan 12 yaşındaki Minel Karadiş, boğuldu. Kemer merkezdeki 5 yıldızlı Özkaymak Marina Otel’e dün ailesiyle tatile gelen Minel Karadiş, bugün saat 16.00 sıralarında 1.70 metrelik yetişkin havuzuna girdi.

Devamını okuyun...

Ülkü Ocakları’ndan Başkan Gül’e Sert Tepki

Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifi nedeniyle MHP'nin kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettiği Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül'e, Ülkü Ocakları da tepki gösterdi. Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı üyesi bir grup belediye binası önüne siyah çelenk bıraktı.

Devamını okuyun...

Serik’te Gölete Giren İki Kuzenden Biri Boğuldu

Antalya’nın Serik İlçesi'nde serinlemek için gölete giren iki kuzenden 16 yaşındaki Osman Çelik boğulurken, 14 yaşındaki Onur Çelik son anda kurtarıldı. Amca çocukları olan Osman ve Onur Çelik, motosikletleriyle Serik'e bağlı Gebiz Mahallesi'nde Çığırgan Deresi üzerindeki DSİ'ye ait gölete yüzmek için geldi.

Devamını okuyun...

Eski Sanayi Sitesinde 10 Dükkan Kül Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da Sanayi Sitesi'nde izolasyon malzemeleri satan işyerinde çıkan yangında 6 işyeri tamamen yanarken, 4 işyeri kısmen zarar gördü. Merkez Muratpaşa İlçesi'nde, 'Eski Sanayi' olarak bilinen Sanayi Sitesi'nde bulunan izolasyon malzemeleri satan işyerinde, saat 17.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Bayram Havası Nasıl Olacak?

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Ramazan Bayramı tatili süresince bölgemizde hava genel olarak parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Arife günü (04.07.2016 Pazartesi ) iç kesimlerde öğleden sonra mevzii Sağanak yağışlar görülecek olup periyodun diğer günleri parçalı ve az bulutlu geçecek.

Devamını okuyun...

Antalya’da Sivil Polis Memuru, Vatandaşın Burnunu Kırdı

Antalya’da bir polis memuru, trafikte tartıştığı vatandaşı darp ederek burnunu kırdı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Şube Müdürlüğü’nde görevli sivil kıyafetli polis memuru A.Ş.Ç.,  Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak mahallesinde ara sokakta tartıştığı marketlere süt dağıtımı yapan

Devamını okuyun...

Antalya Eski Sanayi’de Yangın Çıktı

Antalya’da eski sanayi sitesi içerisinde bulunan yapı kimyasalları ve izolasyon dükkanlarında yangın çıktı. Yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Antalya’da eski sanayi sitesi içerisinde bulunan yapı kimyasalları ve izolasyon dükkanlarında saat 16.45 sıralarından yangın çıktı.

Devamını okuyun...

Bedirhan Gökçe Antalyalılarla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü şair ve şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe Antalyalılarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikler Karaalioğlu Parkı içerisinde devam ediyor.

Devamını okuyun...

Alanyaspor’a İspanyol Stoper

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Süper Lig'in yeni takımı Alanyaspor, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının 32 yaşındaki İspanyol stoperi Carlos Garcia Badias'ı renklerine bağladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Mahalleliden Taş Ocağı Tepkisi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren taş ocağına tepki gösteren mahalleli, kamyonların geçişini durdurarak eylem yaptı. Korubaşı Mahallesi Sarıağaç mevkiinde bir grup mahalleli, taş ocağından ve malzeme taşıyan kamyonlardan yayılan toza nedeniyle kamyonların yolunu kesti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun